samsung 5233 Star wi-fi ile wireless bağlantı

Kapalı Hesap (111143)
24-03-2010, 18:26   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

arkadaşlar star wifi ile internete bağlanamıyorum. wi fi ile modemimi aratıp buluyorum bağlandı diyor, ama herhangi bir sayfayı açmak istediğimde zaman aşımı ya da hizmete erişilemiyor gibi bir uyarı alıyorum. (tarayıcı profillerinden kendi ağımı seçtiğim halde) Dışarıda bir cafede bağlandım ama eve geldiğimde olmuyor, lütfen yardım edin...

kacak89
05-04-2010, 22:50   |  #2  
Taze Üye
19 mesaj

aynı sorun bende de var. benim telefonda corby'nin wifi modeli. sistem olarak aynı. bende halka açık bir internet bağlantısına bağlanabildim ancak evdeki modemimin şifresiniz kaldırmama rağmen bağlanamadım.

modemimi buluyorum bağlan diyiyorum bağlanıyor yazısı çıkıyor ve 1dk sonra bağlanntı kesildi yazısı geliyor. sorunun cevabını çok aradım ancak bulamadım. her yerde bu sorundan bahsediyorlar. sorunlar birebir aynı olmasa da hep wi-fi ile ilgili sorunlar var.

Kapalı Hesap (111143)
05-04-2010, 22:53   |  #3  
OP Kapalı Hesap
5 mesaj

benim sorun çözüldü modemdeki mac adresi filtrelemeden dolayı imiş

kacak89
11-04-2010, 20:15   |  #4  
Taze Üye
19 mesaj

yok benim sorun hala aynı:( şu ana kadar bir kere bağlanabildim. onda da modemi fabrika ayarlarına getirdim. fabrika ayarlarına getirdiğim için modemin şifreside kalkmıştı. şifre koyayım dedim ve tekrar eski haline geldi. ardından defalarca modemi fabrika ayarlarına getirmeme rağmen tekrar bağlanamadım:(

sorun modemde mi (datron 1030w) yoksa telefonda mi(samsung corby s3653 wifi)???
yoksa bende mi? anlayamadım. 

konuyu bilen bir akadaş yok mu buralarda?

urunkoruma
13-04-2010, 17:36   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

Arkadaşlar bende star wifi kullanıyorum deneyimlerimden yola çıkarak wifi baglantılarını anlatayım normal bir baglantı yaptınız diyelim fakat baglantı koptu yada degiştirmek isitiyorsun normalde baglanması gerek ama eger baglanmazsa wifinizi pasif duruma gecirin sonra menu  ayarlar uygulama ayarları  tarayıcı profilleri hepsini silin sonra tekrar baglanın yüzde 90 baglanacaktır fakat buda işe yaramadı diyelim aynı seyleri yaparak baştan telefonu kapatıp açın kesin baglanacaksınız

gnsg
15-07-2010, 19:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
112 mesaj

ben de evdeki modemden bir kere bağlanabildim bir daha bağlanamadım.şimdi tarayıcı profillerinden modemimi seçiyorum sonra mesela facebook.com yazıyorum bi süre yüükleniyor sonra yükleme bitiyor sayfa yok. turkcell gprs,turkcell wap,turkcell isp profillerini deniyorum sonuç aynı

nurmerviş
26-01-2012, 16:59   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar benim telefonumda aynı modelden.ama nete bağlanıyorum youtube google ve buna benzer bütün siteleri açabiliyorum.bir tek facebooka giriş yapamıyorum acaba bunada bi çözüm yolu bulabilirmisiniz?

mert selvi
08-03-2013, 21:14   |  #8  
Taze Üye
4 mesaj

benim telefonum samsung star 2 s5263 wifi a bağlanıyorum ama interneti açınca sayfayı yüklemiyor dns başarsız diyor neden acaba ??