bilgisayari normal kapattim. epey sonra aciyim dedim. monitorde tik yok. acma dugmesine basinca hic bir sey olmuyor.
monitor vefat mi etti yoksa servis halledermi. 2 yil olmadi daha alali.
samsung 753dfx tik yok
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni yasa gereğince tüm elektronik parçalar 2 yıl garantili. Bir şansını demeni öneririm. Birde Bu yasa öncesinde ise o zaman televizyoncu ismi vereyim mi
monitorun garantisi 3 yıl. o yönden bir sorun olmayacak sanırım. bir de bu benim monitor mavi rengi yeşilimtrak göstermeye başlamıştı. bu neden olabilir?
çevresinde şarj makinesi,hoparlör,mıknatıs falan varsa olabilir menüde varsa degauss yap yoksa kapatıp açılınca düzelmesi lazım
monitoru ekran kartına bagladıgın fisin(ozel bi ismi varmı bilmiyorum) ignelerinden biri veya birkacı zarar gormus yada fis tam oturmamıs olabilir. bi bak istersen. bir az kurcalarsan duzelır sanıyorum..
dfx i servisine yolladım. geri dönünce neyi anladım? monitor aldığımda sorunluymuş. parlaklığı 95- 100 de tutarak ancak iyi bir görüş sağlıyordum. şimdi 50 yeterli oluyor. yani monitor ilk aldığımdan daha iyi -olması gerektiği gibi gösteriyor. yazdıklarına göre tüp ve güç kartını tamir etmişler.
Ayrıca belirteyim ki servisten çok memnun kaldım. pzts aradım. akşama kargoyla aldılar, cumaya kargoyla yolladılar. türkiye gibi bir ülkede bence bu hız ve sorun çıkarmama bir mucize. sadece bu yüzden samsung u herkese öneririm.