arkadaşlar önerilerinize baktım ama bir türlü karar veremedim samsung a daha fazla kafam yattı ama samsung alınırmı?52*32*52 olan ve 8mb. önbellekli olan samsung hangisidir?Hangi sitededir
Samsung cdrw
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.CD rw yi nerde kullanacaksın amerikanlar gibi en büyük en iyidir deme bence nec marka Dvd yazıcı alsan daha çok işini görür daha fazla bilgi için chip mart sayısı
enbüyük demem 8 mb ön bellek
dvd writer için param yok 40-50 milyonum var
peki lg den iyimidir?asus a göre nasıldır?ağırlıklarına baktım lg 900gr,samsung 770gr. samsung hafif olduğu için kötü olabilirmi?Ayrıca 52*32*52 ve 8 mb. önbellekli hangisi?
2-Birde şöyle birşey yazıyordu:
2mb.önbellek
8mb. önbellek(retail pack)
bu kutulu olanlarda 8mb. önbellek olduğu anlamına mı geliyor?
3-Samsung sorun çıkartırmı?Ömrü nasıldır?
Kutulu kutusuz özellişke farkı olmaz, başka birşeydir o.
Ayrıca Cdwr larda çokda farketmz, fiyatlardıa aşağı yukarı aynı. 40 ile 50 milyon arası değişiyor.
Ancak benim sana tavsiyem, birazdaha bekleyip Lg marka dvdrw alman, eğer yok kardeş ben kararlıyırm diyorsanda samsung alabilirsin, ben olsam asus alırdım tamamen teknik servis CİZGİ nin iyi olamsından dolayi.
Hevesini kırmak istemem ama ben yandım, dostlar yanmasın. Aynı Samsung yazıcı bende de vardı. Bir yıl ya kullandım ya kullanmadım, bozuldu gitti. Önce yazma ve okuma hızlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor sanra da "Power Calibration Error" ile hayata lensini yumuyor. Samsung kaliteli markadır şöyleki; LCD monitörü ile mutlu mesut yaşıyorum epeydir ama iş optik sürücüye gelince uzak dur derim.
alıntı:
Gönderen : Der MetzgermeisterHevesini kırmak istemem ama ben yandım, dostlar yanmasın. Aynı Samsung yazıcı bende de vardı. Bir yıl ya kullandım ya kullanmadım, bozuldu gitti. Önce yazma ve okuma hızlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor sanra da "Power Calibration Error" ile hayata lensini yumuyor. Samsung kaliteli markadır şöyleki; LCD monitörü ile mutlu mesut yaşıyorum epeydir ama iş optik sürücüye gelince uzak dur derim.
Aynı seyi bende Lg icin derim.Samsung iyidir.Benim raytirim samsung bi senedir kullanıyorum ve hicbir sorunum yok.Bi data cdsini bilgisayarda 2 dakkada yazabiliyorum hala.Tavsiye ederim.Lg cd rom'um vardı win dan kayboluyordu.Beni delirttigi icin samsung raytır almıstım.Cok kalitesiz cd kullanırsan her raytır patlar.
Aslında kalitesiz CD kullanmamak için özel bir çaba sarfetmiştim ama... Neyse, bana yaramadı, sen gün gör inşallah. Ayrıca LG noktasında da haklısın, bu ondan beter!