Arkadaslar bu telefonun icerisinde oyun varmi? Simdiden tesekkurler...
NOT:oyun indirebilecegim site varmi google story ve samsung apps haric ...
Google'da galaxy ace plus oyunları yada galaxy ace plus games diye bi arama yaptığında bulabilirsin.Kurulumları donanımhaber maxicep googleandroidtürkiye gibi sitelerde yazar.
Arkadaslar bu telefonun icerisinde oyun varmi? Simdiden tesekkurler...chip ana sayfasında günün android uygulaması var ona tıkla seni sayfaya yönlendirir
NOT:oyun indirebilecegim site varmi google story ve samsung apps haric ...
ordaki uygulamaları indirebilirsin eyer bilgisayarda girersen bilgisayarına indirip
sonrada telefonuna aktarıp kurabilirsin ben bu şekilde yapıyorum.
Olmasa ne olacak Google Play den yüklersin milyonlarca uygulama,oyun var.Ayrıca Google Story nedir arkadaşım ben öyle birşey duymadım.
''BekleGeliyorum'' Kardeşim Gereksiz YorumLar Yazma. Ben senin Fikrini istemedim Varsa Var Yoksa yok de ayrıca google play STORE o safmısın nesin google store yazdık işte play koymadıBen senin kardeşin değilim.Bütün yorumlarımı tek tek incele 1 tane gereksiz yorum yazmadığıma inanıyorum ve güveniyorum.Senin cahilliğin "Play Store" yazmamışsın.Google Story nedir,ilk önce doğru düzgün yazmayı öğren.Madem fikirlerimizi görüşlerimizi sormuyorsan konu açma amacın nedir.Tanımadığın insanlarla doğru düzgün konuşmayı öğren edebini takın üslubuna dikkat et.