Ben Samsung Galaxy Ace almak istiyorum hem ucuz hem android... 650 TL... Bu telefon Android marketteki her uygulamayı çalıştırabliyormu yada oyunları. Ve telefonun hızı hakkında bilgi almak istiyorum. Sınırım 650-700- (belki) 750 TL arasında. Bunu almalımıyım yada bu fiyat aralıklı telefonlar arasında android hangi telefonu önerirsiniz???
Samsung Galaxy Ace!
Çok mesajlaşmam. Androidin marketini bol bol kullanıcam Sizce bu telefon iyi mii??? :D :D
Telefon konusunda çok bilgim yok da :) :D
Ve Galxy ace ile Galaxy Ace Plus arasında ne fark var???
Son olarakda Plus un fiyarı ne kadar
Naptın 15 dk cevap gelmemiş donatmışsın burayı.
http://www.teknosa.com/kategori/ ... lack_akilli_telefon ;)
Vatanda 600küsüre düşmüştü. ama sitesinde yok vatanın nedense. Daha bugün incelemeye gittim. Direk vatanda. Fakat sitesinde yok. Fiyatı aklımda değil.
Ama kesinlikle süper. yanlış hatırlamıyorsam scorpion 1.4 ghz işlemcisi olacaktı :) 480X800 çözünürlüğü var galaxy ace 'e fark atar :)
1.4 ghz işlem ne farkettiriyo neleri yapabiliyorum
Bi bilgisayarda 1.8 ghz ile 3.2 ghz ne kadar farkediyorsa bundada o kadar farkediyor :) Androidlerde bilgisayar gibi bi hal aldı.
Ace kullanıyorum.Genel olarak telefon iyi.3.5" olduğundan dolayıda çoğu uygulamayı açıyor.Teknosada 600 TL.
@Batuhan ama samsung wonder fiyatına göre cok güzel derim. galaxy ace de alınası bi telefon şuan. ama wonder varken :)
galaxy ace için o fiyatı nerden aldıysan kesinlikle oradan alma :D 579 liraya dün anneme beğenmiştik ama son anda vaz geçti ve samsung galaxy w aldık.. çok daha kaliteli ve 1.4 ghz işlemciye sahip.. 750 tlye aldık biz
Galaxy Ace kullanıyorum oldukça memnunum işimi görüyor.Ama Galaxy W almanı tavsiye ederim çok daha performanslı bi ürün 2 sinide kullandım fark var.