Samsung Galaxy Grand Türkiye'de!

CHIP Online
29-05-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un sevilen 5 inç'lik cebi Galaxy Grand, Türkiye'de! İşte özellikleri ve sundukları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... rkiye-de_40665.html

Samsung Electronics bir telefondan çok daha fazlasını isteyen kullanıcılar için ideal bir akıllı telefon olan Samsung GALAXY Grand'i tanıttı. Google'ın en yeni işletim sistemi olan Android 4.1.2 Jelly Bean'e sahip olan Samsung GALAXY Grand 5 inçlik canlı ekranı; mesajlaşma, çoklu ortam ve internet içeriğini canlı renk ve parlaklıkla sunarak, kapsamlı bir izleme deneyimi sağlıyor.


Samsung GALAXY Grand Multi Window özelliği sayesinde ekran görüntüsünü değiştirmeye gerek kalmadan aynı anda birden fazla uygulamayı açmanıza ve gerçek bir çoklu görev deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. 


Samsung GALAXY Grand'in 1.2 GHz çift çekirdekli işlemcisi, çoklu görevlerin sorunsuz bir şekilde yapılmasını, internette daha hızlı gezinmeyi, ekranlar arasında hızla geçiş yapabilmeyi ve zorlu uygulama ve oyunlar için üst düzey grafik görüntülerin elde edilmesini sağlıyor.


Samsung GALAXY Grand'de ayrıca, deklanşör gecikmesi sıfıra yakın olan ve çok hızlı bir şekilde açılan güçlü bir fotoğraf makinesi de bulunuyor. Fotoğraf makinesi, en karanlık ortamlarda bile net fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyan arka fon aydınlatma sensörunun yanı sıra Full HD video kayıt özelliğini de içinde barındırıyor.


Tüm Konu: Samsung Galaxy Grand Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr