Merhaba arkadaşlar elimde ABD versiyonu Galaxsy S 4g bulunmakta, fiyatı uygun tutmamın sebebi cihazın dahili hafızası 512 mb , normalde 16 gb olması lazım ama ben çözemedim neden olmadığını harici hafıza kullanılması lazım yani harici SD kart şu an 1 gb ile kullanıyorum tabi ki az yani, 3 günden beri kullanıyorum başka bir sorun ile karşılaşmadım pixel testi yaptım wi-fi yi kullanıyorum. Cihaz KAYITSIZDIR. dili İNGİLİZCEDİR ŞU AN TÜRKÇE yoktur!!!Sim kilidi kırılmıştır ve kilit kodu mevcuttur. Alana vereceğim. Biliyorsunuz bu ürüne imei atılabiliyor. Bazıları gibi imi çakıp pasaport kayıtlı DEMİYORUM.Bu telefon vibrant değildir!!DİKKAT vibrantın bir üst modelidir. 4g ve ön kamera artı ufakta olsa batarya farkı vardır. Kozmetik durumu 10 üzerinden 8.5 yukarısı olur aşağısı olmaz ekranda ekran koruyucu vardır. SIFIR ÇİZİK krom tertemiz kozmetik olarak harika , yanında usb kablosu ve sıfır delikli beyaz kılıf vereceğim. Ürünün kodu T959V lütfen araştırın ABd de kaç paraya satıldığını görün. Bugün ABD ye gitseniz bu fiyata almanız imkansız. Bizde herşey şeffaf
EMİN OLANA KADAR TEST İMKANI SERBESTTİR. ZAMAN SINIRLAMASI YOK!!!