Bu telefonu kullanan varmı acaba arkadaşlar..? varsa izlenimlerini yorumlarını bekliyorum.. şöyle bi özelliklerine fiyatına bakınca gayet makül göründü gözüme ama kullanan birinin ağzından dinlemek daha yararlı olur.. Teşekkürler..
Samsung i900 Omnia..?
Ben hiç kullanmadım ama çok güzel bir telefon gibi duruyor.İlerde belki elime geçer.
Bende ancak teknosa gibi mağazaların dergilerinden gördüm.Burda ayrıntılı tanıtım var.
http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1552/samsungomniai900/
Bende inceledim nette.. Yorumları vs. okudum kimisi övmüş kesin alın demiş, kimisi yerin dibine sokmuş.. Anlamadım gitti.. (:
Kullanıyodum 1 haftaya kadar bütün paramı verdim ve hüsrana uğradım eğer mesaj yaziosan unut kameraya aldanma eski n73 üm daha iyi çekiodu dokunmatik ekrana aldanma sadece 60k Ekran rengi ve berbat.. Kullanım zorluğu üst düzeyde sakın ama sakın innov8 al parana kıy ve al
Aldım ve iyiki almışım diyorum.. Ekranın 60k olup olmaması çok mesele değil çektiğin resimleri pc'ye atıp baktığında ne kadar kaliteli çektiğini göreceksin.. Ekranı iphone kadar canlı değil evet dokunmatik ekranı iphone kadarda iyi değil ama sayılabilcek geri kalan onlarca özellikte fark atar.. innov8 bana hitap eden bi telefon değil o yüzden düşünmedim bile almayı..
kesinlikle güzel bir aygıt..!!
aygıt diyorum çünkü bu cihaza sadece telefon demek haksızlık olur..
şu an kullanıyorum ve iyiki almışım ..
iphone bu cihazın yanında bence zavallı..
sadece navigasyonu bile bu cihazı ayrıcalıklı yapmaya yeter diğer özelliklerini saymaya kalksak sanırım oldukça uzun yazmak gerekir..
Ben bu telefonu aldım cd sini kaybettim hangi programdan bu telefona veri aktarabilirim?