Arkadaşlar bu yazıcıyı alma planım var fakat kafamda bazı soru işaretleri oluştu.Chip'in sitesinde pdf dosyası yazdırma özelliği yok diye bir yorum vardı bu doğru mu?Çünkü alacağım yazıcının pdf dosyalarını yazdırma özelliğini desteklemesi gerekiyor.Yazıcıyla birlikte sanırım USB kablosu gelmiyormuş ayrıca satın almak gerekiyormuş.Yazıcıyı aldıktan sonra toneri kendim mi doldurtmam gerekiyor ve bunun maaliyeti ne olur?Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Samsung ML 1660
Arkadaşlar ayrıca bu yazıcı chipliymiş bu ne anlama geliyor acaba o konuda da bilgi verirseniz sevinirim.
PDF dosyalarını yazdıramama gibi bi durumu yoktur heralde.
Tamam teşekkürler bilgilendirme için.
Castieltr mesleğin bilgisayar programlamaymış hangi dillerle ilgileniyorsun?
Yazıcı çipli ise toneri pahalıdır (: Çünkü kalan toner tahmini için(en iyi tahmin için) toner uzun kenarında bir çiple gelir bu da tonerin fiyatını arttırır.
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=47752
En iyi baskı kalitesi için hp öneririm.Yukarıda önerdiğim yazıcı aynı zamanda wireless yazıcıdır kablo olmadan da kullanabilirsiniz ;)
M.G.G maalasef bütçem kısıtlı yani bu yazıcıyı almam zor.
Arkadaşlar HP OFFICEJET 4500 G510 model yazıcıyı aldım ve şu an itibariyle memnunum fotokopi,tarayıcı,faks gibi özellikleri de var.Fotokopi özelliği nasıl kullanacağımı henüz bilmiyorum ama öğrenirim zamanla çok da gerekli değil şu anda gerçi benim için.