samsung Q530 kullanan arkadaşlar var mı?

kasaba_45
25-01-2011, 11:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

iyi günler arkadaşlar ben bu bilgisayarı almak istiyorum ve kullanan arkadaşlara sorular var 
bilgisayar aşırı bir ısınma yapıyormu? 
oyun oynarken donma yapıyor mu ve oyun sırasında aşırı bir ısınma yapıyor mu 
bilgisayarda turbo işlemci var turbo aldığımıza ısınma çok oluyor mu bunları cevaplarsanız sevinirim

İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i5İşlemci Hızı2.66GHz Turbo İle 3.33GHzİşlemci Numarası560Mİşlemci Ön Bellek3 MBHafıza (RAM) Kapasitesi4 GBHafıza (RAM) TipiDDR3Sabit Disk Kapasitesi500 GBİşlemci MarkasıINTELEkran Kartı Hafızası1024 MbVGA Chipset MarkasıNVIDIAVGA Chipset ModeliGT330MEkran Boyu(inch)15.6" LED-HDMonitör TipiWXGAMaksimum Çözünürlük1366 x 768Optik SürücüDVD±RW DualMobil ÖzelliklerBlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kameraİşletim SistemiWin 7 Home Premium Tr 64 BitAğırlık2.4 KgEkran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza

Sebahattin Dündar
23-04-2011, 13:55   |  #2  
Sebahattin Dündar avatarı
Yıllanmış Üye
203 mesaj

alma derim arkadaşım ben kullanıyorum memnun değilim ilk başlarda iyiydi sorun yoktu black ops'u bitirdim sorunsuz ama crysis 2 yi oynayamıyorum kapanıyor ısınınca bilgisayar yani bilmiyorum başka kullanıcılarda yaşadımı bu bilgisayarda bu sorunu ama ben yaşıyorum garantiye verdim birşey yok diye geri göndermişler ben adamlara crysis2 de kapanıyr diyorum onlar başka testler başka oyunda denemişler ki oyunuda orjinal aldım problem çıkartmasınlar bana diye ama ben açıkcası memnun değilim bilgisayardan...

__KoRn__
24-04-2011, 13:16   |  #3  
Üye
73 mesaj

teizlemen lazım kardeşim ısıp kapanır tabi

oyun oynarken ısınmaması için fan devreye giriyo çok toz çekiyo

her laptop da var o sorun

Sebahattin Dündar
24-04-2011, 19:46   |  #4  
Sebahattin Dündar avatarı
Yıllanmış Üye
203 mesaj

temizledim arkadaşım yani içine hava bile tuttum ki toz çıktı içinden temizlendiğini düşünüyorum açıkcası yani başka türlü nasıl temizleyebilirtim ki sökeyim mi illa arkasını ha garantı dışı kalır diyede onu yapmak istemiyorum