İyi Akşamlar,
R580-JS09tr(i3 350m,gt330m) bilgisayarımda nba 2k12,pes2012,ve birkaç oyunda sorun yaşıyorum.Mesela nba'da tam maça başlayacagım hafif bir yavaşlama oluyor ekran kartında ve 1-2 dk sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor.Bu sorunu her 3 oyunun 1 inde bu sorunla karşı karşıyayım.Very lowda da aynı very hightada.Çözüm olarak biostaki İntel Speedstep ayarını disable yaptım.bu sefer oyunları oynayabiliorum ama kasmalar oluyor bu seferde.Sorun ilginç olduğu için tam çözemedim 1 aydır uğraşıyorum bununla..3 farklı ekran kartı driverı denedim.Chipsetin driverınıda değiştirdim fakat çare olmadı.Hot pursiut 2010, fifa 2012 gibi oyunları highta sorunsuz oynayabiliyorum.ama o oyunlarda ısınma bile olmadan kapanıyor nedense.Son olarak samsungun sitesinden bios update denedim updateyi açtığımda yüklenemiyor hatası verdi.sorun biosta yada işlemcide sanırım bir de size sormak istedim.Aşağıdaki resimde de İntelSpeedStep açıkken ( Sağda) ve Kapalıyken(solda)ki değerler var.SpeedStep'i kapatınca 900mhzlere düşüyor işlemci hızı ve kasmalar bu yüzden oluyor sanırım