Samsung R580-JS02TR mi yoksa ASUS N61JA-JX114V mi
aynı ikili arasında bende çelişki yaşıyordum ve samsunga daha yakındım ama bugün samsungun ekran kartının dx11 desteklemediğini öğrenince asusa daha yakın olmaya başladım. bende almayı düşünüyorum samsung ben alıncaya kadar bu seriye dx11 destekli ekran kartı eklemezse asus seçmeyi düşünüyorum. ayrıca asustaki usb3.0 ekran kartından sonraki en büyük etken asusu seçmemde.
istersen bir herkesin görüşün al ve ondan sonra git iyice araştır iki modeli
teknoloji mağazalarını derim
İkisi de piyasadaki alınmaslı gereken en iyi 2 laptop.
Ama aralardındaki fiyat farkı da gözardı edilmemeli.
Asus daha pahalı ama o fiyatı da hakediyor.Çünkü USB 3.0'a sahip.Veri aktarımı için geleceğe yatırım aynı zamanda.
Ayrıca ekran kartı DirectX 11 destekli HD5730.Bu kart GT 330'a göre daha iyi.GT 330, HD5650 denginde.
Eğer bütçe Asus'a yetiyorsa, hiç düşünmeden al bence.
Ayrıca Asus en sağlam, arızalanma oranı en az markadır.
ewt doğru krdeşim ama dediğim gibi araştırmak lazım ben ilk dizüstü bilgisayarımı almaya karar verdiğimde 1 ay araştırdım forumlar olsun mağazadan sorudğum görevliler olsun herkesin görüşünü aldım yani dediğim gibi laptopa birdefa para veriyorsun araştırmak en iyisi kafan rahat olur
güzel memnun mu ? bilgisayar dan
ikisi de harika laptop samsung biraz daha dikkat çekici ve rengi güzel. ama asusun ekran kartı çok daha iyi(nvidia normalde terchimdir aslında) artıları olarak
samsung iyi tasarım, işlemcisi daha hızlı, ucuz
asus daha sağlam, usb 3.0, ati 57xx ekran kartı
sen seçersin artık
arkadaşım aldıktan sonra yorumlarını bekliyorum bende almayı düşünüyorum asus :)
ben de öyle karar verdim acer'le arasında kalmıştım sen kaça alacaksın??
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEN BİR GÖRÜŞÜNÜZE DANIŞICAĞIM...BEN DUBAİDEN SAMSUNG R480 MODEL 14 INC BİR LAPTOP ALDIM ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR TABİKİ BENIM GORDUGUM..
İ520 M 2.40 GHZ UP TO 2.93 1GB N VIDIA G-FORCE EKRAN KARTI UP TO 1.8GB 4 GB DDR3 UP TO 18 GB 500GB HDD ..ŞİMDİ BU ALET SİZİN BU R580 AYNI GORUNTUYE SAHIP AMA 14 INC VE OZELLIKLERI BUDUR...BEN BU MAKINAYI KATAR EL JAZEERADAN 800 DOLARA ALDIM...SİZCE NASIL BEN LAPTOPTAN ANLAMAM....
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEN BİR GÖRÜŞÜNÜZE DANIŞICAĞIM...BEN DUBAİDEN SAMSUNG R480 MODEL 14 INC BİR LAPTOP ALDIM ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR TABİKİ BENIM GORDUGUM..ekran kartının modeli nedir?
İ520 M 2.40 GHZ UP TO 2.93 1GB N VIDIA G-FORCE EKRAN KARTI UP TO 1.8GB 4 GB DDR3 UP TO 18 GB 500GB HDD ..ŞİMDİ BU ALET SİZİN BU R580 AYNI GORUNTUYE SAHIP AMA 14 INC VE OZELLIKLERI BUDUR...BEN BU MAKINAYI KATAR EL JAZEERADAN 800 DOLARA ALDIM...SİZCE NASIL BEN LAPTOPTAN ANLAMAM....
diğer özellikler güzel geleceğe dönük bir bilgisayar 18gb ram destekleyebiliyor ama ekran biraz küçük oyun oynayacaksanız çok zevk alacağınızı sanmam.
ekran kartı nvıdıa g force sevgılı kardeşim...ekran 16:9 led ekran bu pc made ın korea ...sony alıcaktım aslında bır arkadas bunu aldırdı sony ıle arasında 100 dolar oynuyordu sonyde özelliklerde artırım yoktu bunda vardı ayrıca sony 512 ekran kartına sahıptı.....bu laptopun harıcı 2 gb ram var.. bu ramlerın bır tanesı ekrannın arkasında orda calısıyor bazen nadiren ısınma yapıyor ama çok az......burda yani katarda alan alana gıdıyor bunu bende anlamadım bende aldım...bakalım inş elımızde patlamaz...
ekran kartı tam olarak nvıdıa g force 330m 1 gb
Merhaba, Hayırlı olsun lutfen aldıgın Asus.un modelını, nerden aldıgını ve ızlenımlerını bızımle paylasır mısın?
ekran kartı nvıdıa g force sevgılı kardeşim...ekran 16:9 led ekran bu pc made ın korea ...sony alıcaktım aslında bır arkadas bunu aldırdı sony ıle arasında 100 dolar oynuyordu sonyde özelliklerde artırım yoktu bunda vardı ayrıca sony 512 ekran kartına sahıptı.....bu laptopun harıcı 2 gb ram var.. bu ramlerın bır tanesı ekrannın arkasında orda calısıyor bazen nadiren ısınma yapıyor ama çok az......burda yani katarda alan alana gıdıyor bunu bende anlamadım bende aldım...bakalım inş elımızde patlamaz...ekran kartı güzel sadece dx11 desteklemiyor. elinde patlayacağını sanmam samsung güzel bilgisayardır mağaza da güvenliyse bi sorun olmaz :)ekran kartı tam olarak nvıdıa g force 330m 1
Asusdaki 5730 ile Samsung daki GT330 arasında baya fark war. Bak bu adresten mobil gpuların özelliklerine karşılaştırılmalarına ve Değerlindirme listesinde kaçıncı olduklarını görebilirsin.
Ati 5730 41.Ci - Nvidia GT330 58. Ci Sırada :) aRadaki FarK GT330 Ati 3850 nin 4 kademimi ne altında kalıyo
arkadaşlar bu naı bi çelişkidir... herkes diyorki gt330m directx11 yazıo sürümünde
işte resmi :D
http://img267.imageshack.us/f/31610311.jpg/