Samsung R620 ile HP DV6 1241 Arasında kaldım.

gurkan19
08-09-2009, 18:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

http://www.sadecenotebook.com/?p ... msung%20R620-FS03TR

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106786

Bu iki ürün arasında takılıp kaldım . Bimekste bugune özel bu fırsat var.Yukarıda verdiğim r620 linkinden almayacağım ama orada daha detaylı özellikleri belirtiyordu..(r620 Nin fiyatı 1570)

Okuduğum ve araştırdığım kadarıyla HP de hdd den ses gelme, vede kullanılırken özelliklede sıcakken şarj olmama gibi bir durum var.Ayrıca bazı kullanan arkadaşlarda kasasının sol tarafında enterasan bir durum olduğunu söylüyorlar(Ekleme yeri biraz basıkmış sanırım.)

Samsung da ise Wifi si dez avantaj diye okudum.Ayrıca ses kalitesi biraz düşük diye duydum.

Sadece özellik değil kalitesi,sessiliği vs de önemli..

sizce hangisini almalıyım.?Bugun alacağım büyük ihtimal HP olursa.Samsung olursa yarın ya da bir sonraki gün de olabilir..

Son Düzenleme: gurkan19 ~ 08 Eylül 2009 18:36
ZaKnAFeiN
08-09-2009, 19:11   |  #2  
Üye
54 mesaj

ben samsung tan alıcaktım ama hp gösterince onunda çok güzel olduğunu gördüm, ama bu sıcaklık işi varsa o çok kötü hayatta almam öyleyse çünkü ark benden önce r620 aldı buzdolabı gibi mübarek

gurkan19
08-09-2009, 19:34   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj
Alıntı: ZaKnAFeiN  
ben samsung tan alıcaktım ama hp gösterince onunda çok güzel olduğunu gördüm, ama bu sıcaklık işi varsa o çok kötü hayatta almam öyleyse çünkü ark benden önce r620 aldı buzdolabı gibi mü
Ben ne denedim ne de gördüm.Sadece başka forumlardan okuduklarımı söylüyorum.Sıcaklığından dolayı şarj etmiyormuş makine öyle sorunları olan var..Soğuduktan sonra şarj etmeye başlıyormuş.Tabi kullananlar daha iyi bilir..

Samsung'un wireless acaba azmı çeker o da benim için önemli o var onda da..Atheros mu neymiş markası bilenler yardımcı olabilirler mi

Mustafa Akın
08-09-2009, 20:49   |  #4  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Az falan çekmiyor Atheros, başka forumda okudukların sallamış bayağı, ben çok memnunum. Ancak laptopa notebook soğutucu almanız.

Anjelique
08-09-2009, 21:04   |  #5  
Taze Üye
10 mesaj

HP'nin ısınma problemi var gerçekten. Bir de HP'nin servisinden çok şikayet ediliyor ama doğrusu nedir bilemicem. Ben Samsung kullanıcısıyım. Aynı model değil ama yine de sessiz, ısınma problemi de yok. Bilgisayarımı almadan önce aynı şekilde HP ve Samsung arasında kalmıştım ama HP'yi elime bir aldım alev gibi! Samsung'da ise böyle birşey yoktu. (bir elektronik ürünler mağaza zinciriydi benim gidip test edip görerek aldığım.) Wireless konusuna gelince, ben eve wireless modem alana kadar birçok ağ bulabiliyor, şifresizlere de gayet rahatlıkla bağlanıyordum. Üstelik 2'nci seviyede bile süperdi hız. O açıdan da gönlün rahat olsun bence.
Yine de kullanan siz olacaksınız, son karar sizin :D hayırlı olsun şimdiden.

Süleyman.
08-09-2009, 21:09   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

HP'lerde hiçbir sorun yok, merak etmeyin.

ortopter85
10-09-2009, 10:48   |  #7  
Yeni Üye
28 mesaj

ben samsung r5222 xs08tr aldım abimdede hp var yazanede acer var ama samsungta ısınma denen bişi yok hızlıda

EbRaR ErDeM
10-09-2009, 16:31   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj

Hp'yi alın.

Brayn
28-12-2009, 15:20   |  #9  
Taze Üye
5 mesaj

Arkadaşlar Hp 1241 almayı düşünenler için bir inceleme buldum bakmanızı tavsiye ederim.DV6 Serisini anlatan video, 1241 özellikleri,oyun test sonuçları ve 1241 ile kullanabileceğiniz  programların yazdığı bir inceleme.

şafak89
29-12-2009, 03:31   |  #10  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

al samsungu rahat ol ;)

MY_KIL
05-01-2010, 17:42   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
HP'lerde hiçbir sorun yok, merak etmeyin.
ya arkadaşım nerden biliyorsun ya ben tamircisiyim hp en kötü marka diyorum sen ne diyorsun allasen  milleti yanlış yönlendiriyorsun!!!!? NASIL VİCDANIN RAHAT bu cümleyi yazarken neye dayanarak bunu söylüyorsun şimdiye kadar kaç tane hp gördün yada tamir ettin yada kıyaslayacak başka cihazlar tamir ettin ? harçlıklarından biriktirip alıyor insanlar bunu yapmayın etmeyin milleti yanlış yönlendirmeyin ya gına geldi valla forumda hp en kötü markadır bunu anlatmaktan her mesajda aynı şeyleri yazmaktan. samsung r620 mi hp dv6 mı tabikide samsung r620. Az çekiyor diyorlar yok öyle birşey wireless özelliği b g . n yok sadece bunu demek istiyorlar ama bu az çekiyor anlamına gelmiyor n draft modemde de bu -n desteği olursa 300 mb hız verir ama ne diyorum modemde de bu özellik olacak. yani bu az çekiyor anlamına veya wirelessin sorunlu olduğu anlamına gelmez. sese gelince samsung eds özelliği var driver ayarlarında. bu surraund default olarak açık bunu disable ederseniz ses normal olarak çıkacaktır. ama yine de yetersiz gelebilir normaldir. herkesin kalite anlayışı kendine göre değişir. ama ses çıkışını "harici hoparlore" bağlantı yaptığınızda sorun yok süperdir. Mühendisler ve mimarlar gibi çizim programlarını ağırlıklı kullanan kişiler için üretilmiş bir bilgisayar bu sonuçta yani laptobun üstünde Altec-Lansing ya da Harman-Kardon hoparlörler yok. Onlara pil mi dayanır. Hem Boşuna mı yazmışlar sağa sola ultra silent diye! Alet çalışırken ne ses var ne de aşırı bir ısınma. Ekran kartı da güç isteyen uygulamalar için gayet yeterli ve zaten buyüzden bir oyun makinesi gibi gözükmekte. Oyun ile çizim programlarınıaynı kefeye koyuyorum, bence farkları yok! Tabi multimedya tuşları dayok, ki buna da forumlarda eksik bir yön derler. Hayır efendim adamlar bilmiyor mu ne koyacaklarını ya da koymayacaklarını! Gerek yok bu amaç için üretilen bir bilgisayarda multimedya tuşlarına. 3B performansı iyi olduğundan oyun makinesi ama 3Bperformansı sadece oyunlar için gerekli değildir. Kim ne derse desin samsung onnumara alet!.. İş için de normal kullanım içinde..

Son Düzenleme: MY_KIL ~ 08 Ocak 2010 02:34
cebur
05-01-2010, 19:23   |  #12  
Üye
57 mesaj

helal sana my kıll bende samsung r 508 kullanıyorum ben bazen  derenin karşısındaki otelden internet kullanıyorum dell msi laptoplar görmüyor bile samsung 3 diş çekiyor dereyi merak eden varsa google earth tan baksın ben artvin hopalıyım sundura deresi zaten şehri ikiye bölüyor  sessizliğe gelinse hep elimle fanı kontrol ediyorum dürüyomu diye ses olayına gelince asus un 2500 tl lik ( modelini unuttum ) lap top unun 3 d ses diyor hem netlikte hemde seviyede geçti neyini beğenmiyorsunuz samsung un bilmem içindeki herşeyi kendisi üretiyor hp ancak priter yapar onunda hordası bilgisayarcılara bela oluyor

kardeş al samsung u şişirilmiş şeylere para verme dost tavsiyesi bi sürü zabazingo koymuşlar göz boyamak için 2 ayda onlarda bozulacak pişman olacaksın