Arkadaşlar 4 gün önce Samsung r620 modeli dizüstü aldım.Özellikleri İntel Core 2 Duo P8700 2,53 Ghz işlemci, 4 Gb ram , 1 Gb Ati Radeon 4650 Hd ekran kartı , 500 Gb hard disk i var bu bilgisayara windows 7 32 bit kurmak mı daha iyi olur 64 bit mi?64 Bit de yavaşlama veya uyum sorunu falan olur mu?
Samsung R620 Win 7
hayırlı olsun, Allah güle güle kulanmayı nasip etsin.
tabi ki 64 bit kuracaksın!!! hiçbir sorun olmaz
üzerinde 32 bit mi geldi?
Recep arkadaşımız uzun zamandır uğraşıyor lütfen aşağıdaki konuyu baştan aşağıya kadar inceleyin
https://www.chip.com.tr/forum/win ... aplari_t126322.html
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
Oyunlarda veya programlarda belirgin bir performans artışı olur mu?Alet vista home premium 32 bit geldi bu arada
Son Düzenleme: Glorfindel ~ 03 Ekim 2009 19:37
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
oyunlarda da 32 bit 64 bit diye ayrı sürümler oluyor mu?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Mustafa senin R620'de tuş takımı nasıl? Mesela "Enter" tuşu küçük mü yoksa büyük mü? Nümerik tuş takımı vardı gibi hatırlıyorum. Sığdırmak için bazı tuşları küçük yapmışlar mı? Bazen böyle detay inceliklerde özensiz davranıyor firmalar bana göre...
Mustafa senin R620'de tuş takımı nasıl? Mesela "Enter" tuşu küçük mü yoksa büyük mü? Nümerik tuş takımı vardı gibi hatırlıyorum. Sığdırmak için bazı tuşları küçük yapmışlar mı? Bazen böyle detay inceliklerde özensiz davranıyor firmalar bana göre...Ben masaüstü gibi davrandığım için pek farketmedim :p
Evet Enter küçük, numerik olan taraftaki enter la aynı boyda. Numeriğe pek gerek yoktu bence numerik kullanan zaten klavye takar öyle kullanır.