Samsung RF511S02TR Ekran içten kırılmış

yasakhayat
18-06-2012, 14:10   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj

Dün gece geç saatlerde bilgisayarı kullanıp yatagın yanına bıraktım.(Arada mesafede var ve ekran açıktı). Hİç bir sorun yoktu sabah bir kalktım bilgisayarı açtığımda ekranın yarıdan yukarısının içten kırıldığını gördüm.Ama gece falan kalkıpta basmış olsam desem imkanı yok.Çünkü yatağın o tarafını kullanmıyorum yani ordan çıktığımda geçme şansım yok.Nasıl olur anlam veremiyorum darbe falan değil.Basma olsa , ekran açık yani klavyeye basılır veya çatlak olur. Neyse artık başa gelmiş hala nasıl olduğunu çözemesemde..
Bilgisayar Garantili. Bazı markaların ekranı değiştirdiğini duydum samsung'ta ekran değişimi garanti dahilinde yapılırmı acaba içten kırık olduğu için ? Veya dışarıda ücretler nedir bu ürün için ?

Resimler :

REdbLACKI
18-06-2012, 15:30   |  #2  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj

ekran bir basınç almadıkçe durduk yere kırılmaz...odana birisi girmiş olabilir yalnışlıta tekme koymuş olabilir...

Garanti bunun bigi olaylara bakmaz kullanıcı hatası deyip işin içinden çikarlar....ama sen yıne de bi göster.

Değiştirsen bille pek ucuza yapmazlar...

Geçmiş olsun arkadaşim...

CasLoW
18-06-2012, 17:41   |  #3  
CasLoW avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
161 mesaj

1-Değiştirirsen ödeyeceğin para az olmaz...

2-Laptop ekranları özel bir madden yapılır yani bildiğin cam değil.O yüzden kolay kolay kırılmaz.Ev ahalisinin bir işi olmalı :)

Tekno_Loji
18-06-2012, 18:10   |  #4  
Tekno_Loji avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 35
1,677 mesaj

http://www.sahibinden.com/ilan/a ... kran-87299323/detay

125TL ekranın fiyatı...