Merhaba arkadaşlar. 550 liralık bir bütçem var ve Samsung S5670 Galaxy Fit'i seçtim. Telefonun android işletim sistemi, 5mp otofokuslu kamera ve dokunmatik ekran. Ancak ekran çözünürlüğü 240x320. Aslında başta 5800 almak istiyordum ancak bu telefonu görünce vazgeçtim. Size iki sorum olacak. Symbian ile Android işletim sisteminin farkları, avantajları ve dezavantajları nelerdir ? Galaxy fit'in 5800 a göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? yani 550 lira verip galaxy fitmi alayım yoksa 500 lira verip 5800 mı alayım ?
Samsung S5670 Galaxy Fit
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Bende sizin gibi 600 tl bütçe ile yola çıkarak Nokia 5800 ile Samsung Galaky Fit cihazı arasında kalmıştım.Fakat tercihim fit'ten yana oldu.Sebepleri ise android işletim sistemine sahip bir cihaz olması.Ayrıca yaklaşık bir aydır cihazı kullanıyorum.Dokunmatiği ve kamerası oldukça iyi.Ayrıca Android marketten indireceğiniz uygulamalar tamamen kullanıcının hayatını kolaylaştırmak için geliştirilmiş uygulamalar.Son olarak cihazın tasarımı gerçekten iyi.Güçlü bir kasa yapısına ve gniş bir ekrana sahip olan bir cihaz.
Ayrıntılı bilgi için cihaz hakkında yazmış olduğum yazıma aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bakabilirsiniz...