samsung star

Hkd-44
02-09-2009, 05:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
252 mesaj

Samsung Star Kullananlar

Tavsiye edermisiniz?
SMS Kolay yazılıyormu?

Bilgi Veerirseniz Çok sevinirim . Almayı Düşünüyorum.

Hkd-44
02-09-2009, 16:27   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
252 mesaj

Kimse kullanmadımı :(

Qromodynmc
02-09-2009, 16:28   |  #3  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

dokunmatik ekranların en büyük eksiği bence sms yazımı kolay değildir,kullanmadım ama mantık olarak kolay sms yazılabilceğini sanmam,ayrıca tercih olarak seçiminizi başka bi marka ve modelden yana kullanmanızı öneririm

kenzita
02-09-2009, 16:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
233 mesaj

ben kullanıcısı değilim ama yakından tanıyorum
işletim sistemi oldukça hafif telefon yeterince hızlı ve düzgün çalışıyor
ekranı 3 inch  ve 256 k   renk
bu ekran video ve  internet yeterli
3g nin wi-fi ve gps in olmaması etkilemeyecekse alabilirsin
internete sadece edge ile bağlanırsın bu sıkıntı
sms kolay yazılır
t9 ve numerik klavye kullanabilirsin
tam ekran büyük klavye kullanırsın
el yazısı tanıma kullanırsın   kalemle birlikte sms yazabilirsin  
ben tabiki en azından internet için 3g uyumlu bir telefon öneririm
ama fiyat ve multimedia olanakları gerçekten iyi

Qromodynmc
02-09-2009, 16:36   |  #5  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

üstteki arkadaşın dedikleri doğruysa yaklaşma derim,1. 3g yok,2.256k renk oldukça yetersiz 16m rekli bi tel harika olur(yetersiz diyorum çünkü 3.inch ekran bu),o kadar havalı telefon yapmışlar wifi ve gps yok buda olmaz,edge kullanıyomuş tipine bakan bunu yakıştırmaz bu tele..

Hkd-44
02-09-2009, 17:02   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
252 mesaj

SMS Resmi buldum Paylaşmak istiyorum..

Copernick
04-09-2009, 16:13   |  #7  
Yeni Üye
34 mesaj

arkadaşım ben ilk çıkdığı gün aldım telefonu ama telefonu hiç beğenmedim sana da tavsiye etmem bana kalırsa nokia dan şaşma veya başka marka felan araşdır  telefon da biraz yavaşlık gördüm  ve kablosuz ağ bağlantısı felan da yok

sem1023
11-09-2009, 22:54   |  #8  
Yeni Üye
40 mesaj

Arkadaşım eger wi-fi, 3g, gps gibi özellikler istemiyosan (yani telden int. napcam diyosan, her ewde adsl de war artık) bence al derim.
ben 1 aydır kullanıyorum. menü geçişleri cok hızlı ( nokia N73 te kullandım hatta hala duruyo, nokia ya 10 çeker hız bakımında)
3 inç. geniş ekran kolay kullanım. bide mesajı sormusun mesaj yazımında hiç bi sorun yok (bende almadan once en cok senin gibi bu konuya takılmıstım ama kafanı takma ) zaten her harfe dokundugunda titreme olup hissediyosun.

SON olarak artık şu NOKİA hegomanyasından kurtulalım derim...  Nokia markasından kaynaklanan bi fiyat artısları çok fazla...

EbRaR ErDeM
17-09-2009, 17:16   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj

Şimdiden hayırlı olsun.

Berke Aydın
22-09-2009, 11:42   |  #10  
Berke Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
368 mesaj

bende star almıştım son derece pişman oldum 3g, wifi, gps yok ben onları kullanmayacağım diyorsan bile o kadar yavaş bir telefonki t9 geriden geliyor t9 ile mesaj yazmak tam bir işkence...resimli rehber diye bir özellik var sayfayı aşağı yukarı kaydırdığında takılıyor, rahat çalışmıyor... mesela bir klasörün içinde 60 tane resim koydun sayfayı kaydırırken sürekli takılıyor..çok hassas bir telefon sürekli kılıfında tutmama ramen sayısız çizik var (kılıf telefonun yanında verilmiyor) Çizlimesin istiyorsan invisible shield kullanmanı tavsiye ederim... telefonun kendi kamerasıyla çektiğin videoları düzgün oynatıyor ama dışarıdan bir video yüklediğinde başlat, durdur gibi tuşlar bastıktan 5 saniye sonra anca anlıyor (örnek olarak söylediğim dışarıdan yüklenmiş video düşük kalite bir youtube videosuydu bir de hd video yükleyince nasıl olduğunu düşünün)..kamerasına gelince, sabah ışığı iyi ayarlarsan güzel fotolar alınabiliyor ama flş olmadığından karanlıkta resim çekemessin, autofocus olmadığından net resimler çekemeyebilirsin, titreme engelleyici yok... Ben sadece telefonla konuşup t9 kullanmadan mesaj yazacağım diyorsan alabilirsin...bende aralık ayına para biriktiriyorum daha cazip modeller çıkmassa Samsung Jet alacağım (starın yavaşlığını gördükten sonra 800 mhz işlemci süper olacak sanada tavsiye ederim) aralık ayına kadar jet umarım 800 Tl'nin altına düşer..

Linuxlover
09-10-2009, 19:38   |  #11  
Yıllanmış Üye
193 mesaj

ben T9 ile yazmayacağım.Video yükleme sorunu o kadar yüksek değil.Resim açısından kullanmayacağım.Telfon arama internet mp3 :) invisible shield ve 2gb kartta alıcam.Bu açıdan iyi mi

Son Düzenleme: Linuxlover ~ 09 Ekim 2009 19:39
Berke Aydın
13-10-2009, 17:44   |  #12  
Berke Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
368 mesaj

mesajı görmemişim afedersiniz...çok zaman geçmiş aradan belki telefonu almışındır... söylediğin özellikleri kullanacaksan süper :)

Linuxlover
28-10-2009, 23:17   |  #13  
Yıllanmış Üye
193 mesaj

evet almadım daha :) bende çok çok uzun süre araştırma yaptım bundan kısacası şaşamadım :D

wardak
29-10-2009, 02:48   |  #14  
Taze Üye
1 mesaj

ben bu modelin S5233w yani wifi lısını aldım ve cok memnunum. menu geçişleri tatmin etti beni. boyle bi telefon için gercekten 3g uzucu bi eksiklik fakat gps cok buyuk bi eksiklik degil bence. google maps ile %100 olmasada büyük oranda işinizi gorecek kadar cözebiliyorsunuz bu sorunu. 8GB a kadar yukseltilebilmesi guzel ve yeterli bi özellik. pil performansı daha önce kullandığım hp ipaq 514 e oranla biraz düşük ama yeterli. sonucta multimedya özellikleri cok daha ustun hp den pil performansınında düşük olması normal. kamerası gündüzleri tatmin ediyor. gece cekilenler telefonlarda genelde iyi olmaz. flaşlı telefonlarında flasları genelde 2 metreden otesini aydınlatmaz (flaşın hakkını veren bazı modeller hariç). wifi konusunda hp kadar basarılı olmasını beklemiyordum ama bence basarılı. yani ihtiyacınızı karsılar eminim. naziklik konusunda kesinlikle eleştirilere katılıyorum. oldukca nazik ve çizmemek için yapabileceğiniz birsey yok sanırım. ama çok şaşırtıcı degil bu tip telefonlarda genelde var bu sorun(bakınız: 1500 tl civarındaki iphone bile bu sorunu yasıyor) 440tl ye alınabilecek telefonları kıyasladıgımızda bence mantıklı bir tercih olabilir. (en azından benim için oyleydi ve çok memnunum)

Linuxlover
29-10-2009, 10:55   |  #15  
Yıllanmış Üye
193 mesaj

zaten bende wi-filisini alacağım 3g kullanmam google maps kullanmam fotoğrafta çekmem az çekerim ama.Invisible shield alarak çizik sorunundan kurtulurum :D valla bende s5233w alacağım hertürlü tel.la karşılaştırdım

semih12395
05-11-2009, 19:23   |  #16  
Taze Üye
1 mesaj

ben kullanıyorum sms yazmak çok rahat mesajlara girildiğinde ekranı yan çevirdiğinizde ekrana normal klavye çıkıyor ve yazmak dahada kolaylaşıyor
ayrıca telefonun kullanımıda çok rahat ben tavsiye ederim yeni aldım ve çok çabuk alıştım
tabi son seçim senin  

man_tar
13-11-2009, 21:43   |  #17  
Taze Üye
8 mesaj

Arkadaşlar Samsun Star S5233 almayı düşünenlere almadan önce şu tek çatı altında topladığım eksiklere bakmasını öneriyorum...

Samsung_s5233_star_cep_telefonu_olumsuz_ozellikleri__eksileri

-

Son Düzenleme: man_tar ~ 13 Kasım 2009 21:52
burak95
17-01-2010, 11:21   |  #18  
Yeni Üye
28 mesaj

Samsung Star Çok Güzel Bir Telefon 6 Ayda 10.000.000 'dan fazla satan bir telefon rekor kımıştır...
Ben alalı 1 Ay oldu ve Gayet Memnunum..
Samsun Star
Samsung Star Wi-Fi (Kablosuz Ağ Var)

Ben Wi-Fi'sız aldım zaten evdeki Adsl bağlantın varsa Kablosuz Ağ Gereksiz Gibi Düşünüyorum...
Herkese İyi Çalışmalar Dilerim...

nefredd
20-01-2010, 00:55   |  #19  
Üye
55 mesaj

mesaj yazmak oldukça rahat.ekran ve dokunmatik çok güzel.bir ay kadar kullandım hiçbir sıkıntı cekmedim

world_pc
31-01-2010, 14:59   |  #20  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,357 mesaj

Olmadı öyle bir telefonumuz...

didyou
20-02-2010, 21:56   |  #21  
Yıllanmış Üye
119 mesaj

Ben telefonu ilk çıktığında almıştım ve hala kullanmaktayım gerçektende çok memnunum.Mesaj yazmak çok basit tuşlu telefonlardan bile basit diyebilirim.Ayrıca şarjı güzel gidiyor.3G,GPS yok ama bence gerekde yok ben yazdın Edge ile bağlandım tatilde nete ve hızı gayet de tatmin ediciydi hiçde yavaşlık hissetmedim.Şimdi zaten wi-fi li modelide var onuda alırsan kablosuz iletişim için gayet güzel olur.

mons
20-02-2010, 23:47   |  #22  
Yıllanmış Üye
416 mesaj

bencede bu fiyata alınabilecek tek telefon. Mesaj yazmak çok rahat. Kamera gündüz çok iyi gece biraz zayıf kalıyor flash olmadığı için. Wi-fi özellikle bolt browser 1.7 kullanılırsa yeterince hızlı. Video izlemek sıkıntılı sadece menü geçişleri hızlı. Oyun derseniz öyle tatmin edici oyunlar yok ama arayıp bulursanız 10  15 tane kaliteli oyun var. Dışarı sesi az geldi bana ama kulaklık bence çok iyi ses veriyor. şarjı bu sınıf telefona göre çok iyi normal kullanımda 3 günü bulur şarj. arka kapak kolay çiziliyor kılıf şart. Tema yüklenmiyor masaüstü ve iç menü resmini değiştirebiliyorsunuz sadece.Pc suite de özellik çok ama 100 tane müzik atayım dedim yarım saat sürdü en iyisi hafıza kartını çıkarıp atmak. Resimlere bakarken eğer çok resim varsa ufak ufak takılmalar oluyor. sensör denilen şey bundada var fakat sensörlü oyun hala bulamadım bu sensör çok fazla yerde kullanılamıyor resme bakarken birde mesaj yazarken klavye biçimli yazmak için kullanılıyor. tanıdık aracılığı ile samsung star gt-s5233w modelini 390 tl ye aldım. Oyun program ve çeşitli şeyler arayanlar için http://www.getjar.com/ sitesinde yeterince içerik var. Ayrıca oyun yada programları yüklediğinizde yön tuşları can sıkıyor onun çözümüde şöyle. indirdiğiniz .jar uzantılı dosyanın içindeki META_INF isimli dosyayı açın MANIFEST.MF adlı dosyayı açın (not defteri gibi bir programlada açabilirsiniz) açtığınız bu dosyanın içine en sona aşağıdaki kodu yapıştırıp kaydet güncelle deyip çıkın. kod:

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

Son Düzenleme: mons ~ 21 Şubat 2010 00:15
Kapalı Hesap (145254)
27-02-2010, 16:25   |  #23  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 1
82 mesaj

bende kullanıyorum.Gerçekten kullanması en basit telefon.Tabi ki wifi li kullanıyorum