Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce Samsung S3770 cep telefonu aldım. Telefonun içinde "Gtalk" , "Facebook" , "Yahoo! Messenger" gibi işime yaramayan uygulamalar var ve bunları silmek istiyorum fakat dosyaların yanında bir kilit resmi ve bu kilit resminin üzerinde SYS yazısı var ve bu galiba silme koruması gibi bir şey oluyor. İşte ben bu korumayı veya bu SYS olayını nasıl kaldırabilirim ve bu dosyaları silebilirim...
Samsung Sys Koruması
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Toplasan 1 MB dahi etmeyecek uygulamalar. Silmene gerek yok. Ayrıca lazım değil diye lazım olmayacak anlamına gelmez. Silmek istersen silebilirsin. Sistem dosyalarına erişilip silinebiliyor.
Aslında bir bakıma haklısın fakat şimdi elimin altında bilgisayar varken hayatımda daha önce hiç kullanmadığım yaho messenger ve gtalk gibi uygulamaları telefonumda taşımak bana anlamsız geliyor şu sistem dosyası meselesini biraz daha açabilirmisin?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Siliniyor. Mesela telefonlara atılan modifiyeli firmwareler var. Bunu hazırlayan adam çeşitli uygulamaları siliyor. Öyle yayımlıyor. Modifiyeli firmware kullandım ama hiç yapmadım. Hem telefondan telefona da değişir. Yardımcı olamayacağım bu konuda.