Samsung'un akıllı evleri; hemen şimdi!

CHIP Online
04-09-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, geleceğin akıllı evlerini, gelecek daha gelmeden, bugün gerçeğe dönüştürüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... en-simdi_49359.html

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Samsung Electronics, genişlettiği Akıllı Ev portföyünü IFA 2014'te tanıtıyor. Ev güvenliğini artıracak, enerji yönetimini iyileştirecek, ev içindeki konumuna uyum sağlayacak ve ses komutlarıyla çalışacak şekilde tasarlanan yeni hizmetler ve ürünler grubu, Samsung'un geleceğin Akıllı Evini bugünden gerçeğe dönüştürme konusundaki büyük bir adım.


Samsung Electronics Medya Çözümleri Merkezi Başkanı Wonpyo Hong: "Ev güvenliğini ve enerji tüketimini yönetmek gibi gündelik rutin işlere yardımcı olacak yenilikçi ürünlerle  müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak olan bir Akıllı Ev deneyimi sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Dünyanın her yerindeki müşterilerimiz için Akıllı Evi gerçeğe dönüştürmek konusunda liderlik etmek bize büyük bir mutluluk veriyor. Kesintisiz ve sorunsuz bir ev deneyimi yaratmak için, Akıllı Ev hizmetinin uyumluluğunu diğer Samsung ürünlerine ek olarak başka cihaz ve ev aleti üreticilerinin ürünlerini de kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyoruz"  dedi.


Samsung Akıllı Ev hizmetinin ana felsefesinin merkezinde kullanım kolaylığı bulunuyor. Samsung iş ortakları tarafından üretilen cihazların da dahil olduğu Akıllı Ev portföyünün  genişlemesiyle, bu hizmetin dijital kapı kilitlerinden IP kameralara ve akıllı prizlere kadar modern akıllı evin detaylarında olması hedefleniyor. Cihazlar, Samsung Electronics'in sunduğu diğer tüm ürünlerle birleşerek eksiksiz bir Akıllı Ev çözümü sunuyor.



Tüm Konu: Samsung'un akıllı evleri; hemen şimdi!

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Kaynak: www.chip.com.tr