samsung yardımm

HPQ-User
06-03-2009, 00:23   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

murat sormuş:
gecenlerde de sormustum ama cvb alamadım.İnş bu sefer cvb gelir.benim tel samsungd900i.ben avea kartımı taktıgımda herhangi bir problem olmuyor.ama vodefone kartımı taktıgımda kapanıyor(daha dogrusu acılmıyor).baska samsung modellerinde de denedim olmadı.baska kartları telime taktıgımda calısoyor.benim kartta baska tellerde calısıyor.sorun nedir??
bu arada bi telefoncu samsungların sim kartın K ve L serisiyle cakısabilecegini soyledi.gercektende benim L serisi:)

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
gerek yok ki

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6

SAİNT
06-03-2009, 10:55   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

olabilir eskiden sim kırma olayı çok meşhurdu bunu bence telefon yazılım ile uğraşan kişilerle bi görüş mesela bazı hatların vermiş olduğu telefonlar sadece o hatla çalışıyor başka bir hat takılmıyor ama herşey gelişti ve sim block kırıyorlar kendinyapma ayrıca zarar verip vermediğini araştır.

mesut_illegal
06-03-2009, 11:51   |  #3  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj
saint
olabilir eskiden sim kırma olayı çok meşhurdu bunu bence telefon yazılım ile uğraşan kişilerle bi görüş mesela bazı hatların vermiş olduğu telefonlar sadece o hatla çalışıyor başka bir hat takılmıyor ama herşey gelişti ve sim block kırıyorlar kendinyapma ayrıca zarar verip vermediğini araştır.
evet arkadaşa katılıyorum.