Sanal Bankacılıkta Hacker`lara Yeni Açık !!!
Yazınızdaki "fake mail" kısmında inandırıcı olduktan sonra yememek imkansız. Kişi eğer hack kavramını biliyorsa ve birazda inandırıcılığı ve zekası ileri dereceyse herkesi kandırabilir. Usta hackerler Amerika FBI ajanlarına bile fake mail yedirttiyse gerisini siz düşünün... Paylaşım için sağol.
Gerçekten çok güzel olmuş.Paylaşımın için teşekkürler.
Güzel yazı,teşekkürler.
Yazıda firewall geçince geçen gün başıma gelen bi olay geldi aklıma.
Bilgisayarıma VB dilinde yazılmış bir trojan bulaştı,fakat zonealarm kullanmama rağmen zone'den uyarı bile gelmedi.
Buda firewall'un bypass edildiğini gösteriyor.
Gerçek hackerler,virus programcıları bunları rahatlıkla aşıyorlar.
Ne firewall kullanmak nede antivirüs kullanmaktan artık haz etmiyorum.
Bilgi için teşekkürler.
Aslında açığı olmasa JEdit güzel bir sistemmiş.
Güzel yazı ama insan akıllı olduğu sürece ve bu konularda biraz bilgi sahibiyse hacklenme olasılığı çok düşüktür.
Firewall veya Antivirüs'ler Virüs veya Trojan bi 400-500 kişiye birden bulaşınca ancak tanıyor.Piyasada olmayan birçok trojan var bunlar sanal klavyeden yazılan şifreleri bile trojan sahibine gönderiyor pcdeki antivirüs programını deaktif ediyor ve sistem geri yükleme mekanizmasını bozuyor.İnsanoğlu yaratıcılıkta sınır tanımıyor müdahele edemezsinki.Yakında mouse'ın hareketlerini kaydeden bir trojan çıakrsa şaşırmayın.
ilginize, alakanıza teşekkür ederim.
Dünya'da ve ülkemizde gittikce artan sanal banka madurlarına birazcık katkı ve Sanal banka ile ilgilenenlerin ne büyük tehlike olduğunu anlatmak için yazılmıştır.
Turkojan v3 adlı bir trojan www.cigicigi.com ailesi tarafından piyasaya çoktandır sürüldü. henüz daha piyasaya sürüleli 5 dk olmamışken ben avira-antivir ile test ettim. heruistic tarama ile virüs olduğunu buldu ?....
hic bitmeyecek bu savas bilemiyorum yanine yapıcan !!! madem bu hackerler cok zeki niye adam gibi bi işetim sistemi yapılmasına yardımcı olmuyor yada yapıp asla hacklenemez demiyolar??
samet1986Yazınızdaki "fake mail" kısmında inandırıcı olduktan sonra yememek imkansız. Kişi eğer hack kavramını biliyorsa ve birazda inandırıcılığı ve zekası ileri dereceyse herkesi kandırabilir. Usta hackerler Amerika FBI ajanlarına bile fake mail yedirttiyse gerisini siz düşünün... Paylaşım için sağol.arkadaşım benim diğer yerlerde dediğim gibi en yakın arkadaşından bile dosya ve resim almayacaksın.hackerlar ve lamer ler gün geçtikçe gelişmekteler.resimlerin içine trojan atıp size gönderiolar.LÜTFEN DİKKAT!!!