Sanal depo (Hardiski yedekleyebileceğimiz bi depo

DüşLeR RessaMı
04-04-2011, 12:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Hardiski biçimlendirmek istiyorum onun içinde, içindekileri bir yere aktarmam gerek. 500 gb Dvd'lere aktarmak çok zahmetli bir o kadarda maddi yönden zarar olduğu için hardiskin bir yedeğin kaydede bileceğim  adresler var mıdır.Ücretsiz ve yüksek depolama alanı sunan siteler.
[ 500 gb gibi bir alan sunabilecek bir adresin olabileceğini sanmıyorum o yüzden birden fazla adres lazım ] araştırdım bulamadım [ sadece hotfile fileserve .. gibi adresler var onlarda 1 ile 3 ay gibi bir süre sonra siliniyor genelde ama yinede bazen yüklendikten kısa bir süre sonra silinen linklerim de olduğu için cesaret edemiyorum;).Bunlara ne derece güvenebilirim paylaşım için atıyorum bunlara ki silindiğinde tekrar atabiliyorum, ßu defa öyle bir şansımda yok. ] yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Banned
04-04-2011, 12:35   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
323 mesaj

acronis online yedekleme desteği sunuyor ancak paralı isterseniz satın alıp kullanın. bana göre en mantıklısı sizin 500 gb taşınabilir bir disk alıp yedek olarak kullanmanız. windows yedekleme ile bu sorunu çözersiniz.illede online yapacağım diyorsanız webde o boyuta ücretsiz alan da yok sadece acronis gbi siteler paralı yer veriyor.

DüşLeR RessaMı
04-04-2011, 13:19   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

teşekkürler yeni bi hdd almaya karar verdim upload etmek ardından download etmek baya zamanını öldürür