Sanalreyonum dan Alışveriş Yaparken Dikkatli Olun

307kd
01-07-2011, 16:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Nokia c6-01 model cep telefonu sipariş ettim, tabi ki burda fiyatlar daha ucuz olduğu için ayrıca paralel ithalat olmasıda sanırım bunda etkili cihaz 3 günde elime ulaştı ama cihaz bozuk çıktı, ne açılıyor nede şarj oluyor bende hemen geri iade ve paramın geri ödenmesi yazan bir not yazarak kargoya geri verdim.

Ayın 30.06.2011 aradan tam 2 hafta geçti telefon teknik servisde olduğunu söylüyorlar pardon mail atıyorlar, telefonlara bakan yok ayrıca para iadesi de yapacagız şeklinde bir cevaplarıda yok bekliyoruz şu anda gelecek hafta tüketici heyetine bir dilekçe ile başvuracagım. Ayrıca birde şu şekilde cevap aldım "Sanayi bakanlığına göre; elektronik cihazların değişmesi ya da iade edilmesi için; aynı arıza nedeniyle teknik serviste 3 kez işlem görmesi nedeniyle 4. Kez tekrar aynı hatayı veriyor olması; teknik servis tarafından cihazın arızasının giderilememesi durumunda teknik servis yeni ürün değişimi yapması gerekmektedir. Bununla ilgili servisle görüşmeniz gerekmektedir..Sanayi bakanlığa göre; teknik servis süresi 30 işgünüdür.Teknik servisten ürünün bize gelişi beklenmektedir..." şeklinde bir cevap aldım

Cihazı kullanmış olup da bozulsa içim yanmayacak, cihaz sıfır aldım ama kargodan gelip açtığımda çalışmadı, ne kadar mail atsam da bana verilen tek cevap cihazınız teknik servisde şeklinde oldu.

Böyle sitelerin ceza alması lazım, ödemelerinizi kapıda yapınki cihazınız bozuk gelirse benim gibi beklemessiniz para iadesini.