face hesabım yok, birilerini arar iken bir site buldum "profileengine". Arama işini o kişinin "face k.adı boşluk + facebook" diye yapınız enteresan olan bazı şahısların k.adı ile giriş yaptıkları ad aynı değil bir çok kişi için araştırdım ama sadece bazılarında aşağıdaki sitede username kısmı o kişinin gerçek k.adını gösteriyor. Bu sanırım o kişinin facede seçtiği gizlilik ayarıyla ilgili. Ulaştığınız kullanıcı adı eğer o hesaba aitse e-maili bilmiyorsanız çokta işe yaramaz, lakin burada bulduğum usernameler işe yarıyor misal aradığınız kişinin aşağıda linkini vereceğim siteden usernameni gördünüz, o k.adını face ana sayfasında üst kısımda e-posta yazan yere girin. Ben girdim ve sonucunda rastgele şifre sallayıp o hesaba dair şifremi unuttum linkini tıklayın, sonra birde bakacaksınız o hesabın profil resmi karşınızda, "bu sizmisiniz" diyor halen e-postayı bilmiyoruz bu noktada "evet bu benim diyorsunuz" sonrada devam yapıp e-postaya sıfırlama keyi gönderiyorsunuz ama bu yoldan sadece e-postanın sadece uzantısına ulaşabildim yani gmail vs. bu ne işe yarar derseniz eğer düşünün ki o kişi e-posta şifresini unuttu, sıfırlama keyini face giremeyecek ve yeni bir hesap açmak zorunda kalacak.
Yukarıda ilk cümlede nasıl aramanız gerektiğini yazdım google sonuçlarında aşağıdaki sitenin isminin geçtiği bağlantılar üzerinden açılan sayfalarda o kişinin usernameni görebilirsiniz.
konuyu açmakta tereddüt ettim ama şu an 50 kişinin hesabına şimdiden sıfırlama gönderdim.
Sanırım Bu Bir Açık (Kullanın)
Biraz daha açık anlatırmısınız?:)
bende benzer bir açık bulmuştum herkes bana gülmüştü konumda kilitlenmişti
açık şöyle diyelimki 2 faceniz var yanlışlıkla bir mail e kayıtladınız bunları ben zamanında öyle yapmıştım herneyse mail adresine sıfırlama linki yollayıp o linke tıklayınca hesabınıza yetkisiz erişim sağlıyorsunuz şöyleki şifre değiştirme falan yapılamıyor eski şifrenizi soruyor gizlilik ayarındada eski şifrenizi soruyor fakat resimlerimizi falan yetkisiz b,r şekilde şifreyi girmeden silebiliyorsunuz bunu burda paylaştığımda herkes alay etti benle belkide doğru şekilde anlatamadım o zaman
https://www.chip.com.tr/forum/facebookta-acik-buldum_t179256.html buda o konunun linki
madem komik geldi şöyle yapalım o zaman.
madem komik geldi şöyle yapalım o zaman.ECHELON_Yanlış anladın dostum komik gelmedi aslında gülmemin nedeni ise şu face msn kırma işi bana göre yanlış iş. Diyeceksin neden başkalarının hayatına müdahale gibi geliyor bana. Benim düşüncemde bu yönde, o yönden güldüm. Vaktini zamanını harcayıp bi şeyler yapmışsın açık buldum demişsin harcadığın vakitten ötürü kutlarım...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (127778) ~ 02 Ocak 2012 04:00