sanırım reg ayarlarım bozuk

HPQ-User
09-07-2007, 23:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

burkay sormuş:
benim sorunum gizli dosyaları gösterememek ve windows açılışında şifre sorması. gizli dosyaları göster demem bi işe yaramıyor çünkü göster dedikten ve uyguladıkdan sonra gene eski haline dönüşüyor. ayrıca durduk yere ben onaylamadan ve profilimde bi değişiklik yapmadan windows açılışın da şifre sorgu ekranıyla karşılaşıyorum. direk enter a bastığımda windows açılıyor ama hak verirsinizki çok sinir bozucu bidurum. kayıt defterini baya kurcaladım ama bi değişiklik yapmadım. acaba bu sorunlarımın herhangi bi şekilde halledebilmemin bir yolu varmıdır. örneğin reg ayarlarını değiştirerek falan. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd 2500+
1 gb ram
128 mb ekran kartı
160 gb hdd

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

ozzeybek
10-07-2007, 00:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
357 mesaj

Merhabalar sana onerim;
1. Register problemi icin oncelik ile bilgisayarini ccleaner yada system mechanic registry ile tarayip hatalari kontrol etmen olacak.
2. Ikinci olarak ise sistemini windows xp cd si ile acip recovery sectikten sonra Chkdsk /r /p /f komutu ile systemin arizali dosyalarinin recovery etmen. (Fakat uyarmam lazim ki bu bazi yuklu programlarini tekrar yuklemene sebep olabilir.)
3.Sistem dosyalarinda ve register kayitlarinda degisiklik yapacagindan tekrar windows update etmende gerekebilir.
4. Sistemine guvenilir bir antivirus yazilimi ilede taramayi unutma.

Kolay gelsin

Son Düzenleme: ozzeybek ~ 10 Temmuz 2007 01:14
Borga-x
10-07-2007, 09:06   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Buyuk ıhtımal bılgısayarına vırus dadanmış.Kaspersky ve ad aware programlarını kurarsan ve güncelleyıp taratırsan sorunun ortadan kalkar dıye dusunuyorum

adaware

kaspersky
Kasperksy ıcın 3 aylık yasal key lınkte mevcut forma adını soyadını ve mail adresını verırsen maılıne zıp halınde key verılecektır.Bu zıpı uygun bır yerde açıp kaspera gösterirsen sorun kalmaz, güncelleyip sıstemın taratayabilirsin.

can41
10-07-2007, 10:00   |  #4  
Üye
85 mesaj

Arkadaşım Bide Programı Dene...

burkay
10-07-2007, 17:22   |  #5  
Taze Üye
11 mesaj

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. ccleaner bi işe yaramadı onu denemiştim zaten. forumlarda gezerken benimkine benzer bir sorun görmüştüm. reg de değişiklik yapıp gizli dosyaları göstermeyle alakalı. onu yapınca sorun çözülür gibi oldu fakat tekrar gizli dosyaları gösterme yi seçtiğimde aynı sorun tekrar başladı.anlayamadım gitti. diğer önerilerinizide bi deniyeceğim bakalım olmazsa format yolu gözüküyo gibi yardımlarınız ve önerileriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar

asimileci
10-07-2007, 23:12   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

virüs casus yazılım sistemine yerleşmiş antivir yada kaspersky öneriyorum ad-aware de bonusu

burkay
11-07-2007, 16:29   |  #7  
Taze Üye
11 mesaj

yardımın için sağol asimileci dediğin bütün programları kullandım hepsi temiz gösteriyo bitek başlangıçta açarken chkdsk olayını yapmadım bide onu deniyim olmazsa format yolu gözüküyo zaten yardımın için tekrar teşekkürler