Saniyede 120 kare yakalayabilen kamera!

CHIP Online
14-01-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Saniyede 120 kare yakalayabilen bu inanılmaz kamera sayesinde en kısa anlarınız bile ölmeyecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/san ... n-kamera_38111.html

Her ortamda kolaylıkla kullanılabilen ve saniyede 120 kareye kadar görüntü yakalayabilme özelliği ile kısa sürede maceraseverlerin vazgeçilmezi haline gelen Next Aksiyon Kameraları, 14 Şubat'ta da adrenalin tutkunu çiftlerin vazgeçilmezi olacak.


14 Şubat Sevgililer Günü'nü, gelişmiş özellikleri ile kısa sürede maceraseverlerin tutkunu haline gelen Next Aksiyon Kameraları farkı ile doyasıya yaşayacak ve bu özel günde deneyimleyeceğiniz adrenalin dolu anları kayıt altına alacaksınız. Gelişmiş yüksek çekim özelliği sayesinde en hareketli anlarınızı dahi fotoğraflama tekniğine sahip yepyeni Next Aksiyon Kameraları ile, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevdiğinizle birlikte yaşayacağınız adrenalin ve macera dolu anları ölümsüzleştireceksiniz.


Sahip olduğu üstün teknolojik özellikleri; geniş açı ve yüksek çekim kalitesiyle aksiyonseverlerin adrenalin dolu anlarını kayıt altına alan Next Aksiyon Kamerları ile ayrıca çekim sonrası görüntüleri, internet ortamından sağlanabilen birçok ücretsiz yazılım sayesinde herhangi bir bilgisayara aktarılarak, eşsiz efektlerle keyifli video ve fotoğraflar haline getirilebiliyor.


Hayat dolu ve kendini genç hissedenlerin yaşadıkları her anı kayıt altına alabileceği Next Aksiyon Kameraları, video ve fotoğraf çekme özelliği ile yaşanılan anlara şahitlik yapıyor. Macera tutkunları, otomobil yarışı, doğa sporları ile ilgilenenlerin ve hangi yaşta olursa olsun kendini genç hissedenlerin tercih ettiği Next Aksiyon Kameraları yüksek kalite çekim özelliğiyle kusursuz görüntüleme sağlıyor. Her ortamda kayıt yapabilme özelliğine sahip Next Aksiyon Kameraları ile, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaşayacağınız maceralı anların her bir karesini kayıt altına alacak ve bu özel günü ölümsüz kılacaksınız.


"SD21 model Aksiyon Kamerası" tavsiye edilen satış fiyatı: 849 TL


"SD19 model Aksiyon Kamerası" tavsiye edilen satış fiyatı: 699 TL

Tüm Konu: Saniyede 120 kare yakalayabilen kamera!

Kaynak: www.chip.com.tr