Arkadaşlar SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB işlemci hızı 600 mhz
bellek hızı 1000 mhz ekran kartı aldım oyunlrda idare edermi
SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB
DX9 oyunlari idare eder ama DX10 baba oyunlar icin kotu. DX9 larin guncel olanlari AA ve AF kapali diger tum detaylar acik sekilde oynatir. ama sisteminde yeterli islemci ve en az 1GB bellegin varsa...
Yahu egemene katılmamak elde değil.
onurcakir1903, ekran kartini coktan almis...
hah pardon oruç ve yorgunluktan kafam duman oldu iyice yanlış okumuşum....
Kartı taktım diriveri kurduktan sonra donmaya başladı 300W güç kaynağı yetmedi galiba 400W istiyor herhalde. Sizce sorun ne olabilir.
suruculeri guncellemeyi dene...
En son sürücüyü indirdim kurdum yine aynı ekran kartı kutusunda 400W YAZIYOR olabilirmi
donmamasi gerekiyor aslinda. PSU yuzunden sadece performans kaybi olur. masaustunde kullanirken 300Watt yeterli gelir. anakartin ve islemcinin markasi ve modeli nedir? imkanin varsa gercek 400Watt ve uzeri bir PSU ile dene sistemi...
ANAKART ASUS P5SD2-X
işlemci intel celeron 3.06ghz
bellek512mb
SIS chipset ve 512MB herhalde markasini bilmedigin bellegin var. bir ihtimal SIS chipset yuzunden kaynaklaniyor olabilir. oyun icin SIS ve VIA chipsetler uygun degildir. dedigim gibi once PSU bul biryerden(arkadas yada karti aldigin yerden...) ve dene. eger olmazsa anakartin BIOS unu guncelle(elektrik kesintilerine dikkat ederek).
sonucta bu sorunu deneyimli kisiler cozer. kendine yeterince guvenmiyorsan birilerinden yardim iste.
Nette biraz araştırma yaptım bu konuda bi forumda şöyle diyor böyle durumlarda sorun vindowstan kaynaklanıyor olabilir format atmayı dene diye bende format attım sorun çözüldü ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.