hayır nvidia istiyorm ama bunların fiyatı uygun geldi :D en iyisi hiç değiştirmemek ya :D gtx 470 amp! tamam:D
Sapphire HD 5870 ekran kartı fikirleriniz?
- 1
- 2
Arkadaşta Sapphire HD5870 var sistem resmen akıyor yani. Bırak kendi gitsin :D
ne demek istedin atilla kardeş
Harika bi kart onu diyorum :))
Bence 1 tane gtx 460 yeterli. Yanına 8800gt yi koyup 8800gtyi physx için kullanıp gtx460 ı da sadece grafikler için kullanırsan süper bir performans artışı sağlarsın.
ATİLLA arkadaş kendini çok zeki sanıyorsun galiba.
farkındayım forumda sadece bana değil çoğu kişiyle böyle dalga geçer gibi konuşuyorsun.
sence bu dalga geçer gibi yazılar yazman seni yüceltiyormu yoksa insanlara karşı iticimi oluyorsun bir düşün.
sence sana yakışıyormu bu halde davranman.
bir insanda unutma en nefret edilesi şeylerAŞIRI GURUR VE KENDİNİ BEĞENMİŞLİKTİR.
insanlarla dalga geçeceğine hoş sohbet olmanı diliyorum.
inan bu şekilde sana daha çok artıları olur.
Ne dalga geçmesi sed ? Saçmalıyorsun farkında mısın ? Kart'ın çok güzel olduğunu başka bi dille anlattım. Senin dışında 10 kişiye daha okutsam o yorumu senin anladığının tam tersini anlar. Nasıl o cümleden dalga geçme anlamını çıkarttın anlaşılır gibi değil.
bilmiyorum hatırlarmısınız
bir aralar çizgi elektronikte physx kartlar satılırdı.
hep almak isterdim ama epey pahalıydılar.
bana öyle geldi
valla kardeşim ben seni seviyorum
seni bilmem
hepiniz gözümde kardeşsiniz.
Ayrıca o mesajı sana bile yazmamıştım. Nasıl üstüne alınıp art niyet arıyorsun anlamadım.
yazıları okuyan biri sanki 5870 den değilde 2600 prodan bahsediyorsunuz sanar. piyasanın en iyi kartlarından birisi bence bu. alacak arkadaşın aşamayacağı oyun kalmaz. en kralını bile açar o kart. hemde 70 derecede değil 50 derecede.. şu 6000 serisi bi çıksın alıcam bi tane 5850 yada 5830
- 1
- 2