s.a arkadaşlar sapphire hd 7850 ekran kartına sahibim ve birazcık oc yaptım sonuçlar aşağıda şimdi
hd 7870 hızı:
Çekirdek Hızı:1000Mhz
Bellek Hızı:4800MHz
şimdi ben bu oc yi yaparak hd 7870 e ulaşmış mı oluyorum ?
evet hafiften biraz voltaj vererek sorun çıkarmadı ama pc yeni olduğu için oyun yoktu minecraftta denedim 30 dk sonra bozuldu(minecrafttan nefret ederim mecburiyetten :D) şimdi voltajı 1195 de kullanıyorum açıkcası sınır voltaj 1.250 imiş ondan birazcık bonkör davranıyorum sizin önerilerinizi alabilirmiyim peki ?
evet hafiften biraz voltaj vererek sorun çıkarmadı ama pc yeni olduğu için oyun yoktu minecraftta denedim 30 dk sonra bozuldu(minecrafttan nefret ederim mecburiyetten :D) şimdi voltajı 1195 de kullanıyorum açıkcası sınır voltaj 1.250 imiş ondan birazcık bonkör davranıyorum sizin önerilerinizi alabilirmiyim peki ?Voltaj ile oynama. Bellek ve çekirdek hızlarını yavaş yavaş arttırarak dene, oyunları dene, mavi ekran alana kadar. Mavi ekran çıktığında biraz düşür ve öyle devam et. Fakat yinede OC için iyi soğutma olması gerekiyor, yaz ayları tavsiye etmiyorum %5-10 performans farkı için.