Merhaba değerli kardeşlerim, hemen konuya gireyim;
Şu an nVıdıa geforce fx 5200 ekran kartı kullanıyorum ve de çok huzursuzum knıght online gibi bir oyunu bile en düşükte kasıyor ve shader desteği yok, anlayacağınız pek işimi görmüyor, sistemi değiştirmeden daha verimli bir kart arıyorum, yalnız anakartım pcı-e girişli değil AGP girişli , online alışveriş yaparak Sapphire hd3650 GDDR3 AGP 8x (VGA girişi olan) almak istiyorum ancak piyasada çok az agp kartı oldugu için haliyle bulamadım. Benm Power supply 300 watt, karta yetmiyor. pc biraz daha idare etsn yeter bu zaman zarfnda az da olsa performans artsın istiyorum. en azından ko gibi bir oyunu hiç kasmadan oynamak büyük bir istek değil. Bu kartı oline olarak satın alabileceğim bir site önerirmisiniz 2. el istemiyorum ama yinede bulursanız paylaşablrasiniz mecbur kalırsam alıcam. Bunun dışında önerebileceğiniz kartlar varsa önerilerdede bulunabilirsiniz. Kendinden fanlı olsa iyi olur. fiyatı 200 tl ye kadar çıkabilir. bu senn pcne daha uygun daha verimli olur diyorsanız hiç beklemeyin önerin.Unutup yazmadıgım bir ayrıntı varsa sorabilirsnz.
Bu arada sapphire hd 3650 deilde hd3850-hd 3450 de olabilir, bana shader ve performans lazım kalite pek önemli değil alışkınız kalite ibresini köküne indirmeye :)
1 şubattan önce halletmem lazım bu işi son 1 gün yani :S Lütfen elinizden geleni esirgemeyin. teşekkürler.