Slm arkadaşlar.
Yeni bi ekran kartı aldım Sapphire HD4650 128 bit DDR2.
Bi sorunum var şimdi ben oyunlarda bu kartı denedim crysis de en yüksek ayarda biraz oynadım ve bi süre sonra düşman askerler oyundaki kayalar falan siyahlamaya başladı simsiyah yani oyunda gökkuşağı gibi çizgiler çıkmaya başladı.Bu neden sizce.Çokmu ısnıyo kart acaba.
Sapphire HD4650 Sorun.
boşunamı aldık kartı ya :D bide şu kart war o nasıl acaba http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... 500gt-334-6160.html deiştirsem hangisi daha iyi
walla 110 falan bütcem psu 300 watt snopy marka bide psu la ne alakası war anlayamadım ekran kartının ?
O oyunu yüksek ayarlarda oynayabilmek için en az 400 liralık kart lazım. Ki o kart bile en yüksek ayarlarda sorun çıkarabilir.
tmm anladım şimdi senin önerdiğin kart neydi ?
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=35389
bu 110tl yi geçiyo ama anca bununla açarsın
bunu alırsan psu da değiştirmen gerekir en az 250tl paran olması lazım yani
sen elindeki kartla idare et (para biriktir :)
Daha köklü bir sistem yenilemesi yapmayacaksanız HD 4650'yi değiştirmeyin bence. Düşük-orta seviye ayarlarla oynayabilirsiniz.
Süleyman haklı.Orta ayarlarda Crysisi oynarsınız. Eğerki çok yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız,
HD 5870 ,GTX 295 5850 gibi kartlara sahip olmalısınız.Tabii diğer bileşenlerde önemli rol oynuyor oyunlarda.
Sadece ekran kartıyla iş hallolmuyor, cpu,ram,Psu gibi parçalarında güçlü olması önemli.
@DARK 848 Sizin sistem nedir?
Oyunda yüksek seviyede kasma olmuyor sadece düşman adamlar ve kayalar siyahlaşıyor gökkuşağı gibi çizgiler çıkıyor.
Gpu-z ile baktım GPU Temperature 60.0 C ama oyun acıkken bakmadım.
Birde bişey sorucam ekran kartının üzerindeki fan hızını arttırabilirmiyim bilgi verirmisiniz.
Gpu-z de oyun acıkken 68 derece oluyor normalmi ?
80 e geldiğin de , güm : )
4650 nin bu saatten sonra değimesi anlamsız tabi üst seviyeye geçmeyecksen birazcık daha hız istiyosada ekran kartının dreverlerini sitesinden güncelle elindeki büyük ihtimal 9.7 sürücüleridir şu anda en son 9.9 sürücüleri çıktı