the_rock sormuş:
geçenlerede
shappire x1650pro 256mb agp 8x 4x ekran kartı aldım ama bilgisyara taktığımda bilgisyarda ram sayaç ekranından sonra windos gelmedi daha c: diskini gömüyodu bilgisayar
bilgisayara bios güncellemesi felan yaptık hiç bişey olmadı powersup bağlantısı yaptık olmadı
ekrankartını başka bir anarkta (winfast )denedik yalnız anakart amd işlemci destekliyo artı anakartta bütünleşik ekran kartı vard
..
(buarada benim sormak istediğim bitürlü bilgisayar çalışmayınca bende o winfast anakartla amd sempron2800 işlemci vardı onusatın aldım 170 ytl verdim acaba boşuna zararamı girdim bide bilgisayarı winfast anakartla topladıktan bilgisayarcıda ii çalıştı eve götürdüm açmamamla bereber sürekli bir bibb sesi geliyodu bilgisayar açılmıyodu bende kasayı açıp parçalrı çıkarttım yeniden taktım birkaç resetten sonra windovsu yeniden kurdum bilgisayar çalıştı ama bir hafta sonra yine sürekli bibb sesiyle karşılaştım bende yine kasayı açıp kartlara biraz pcı slotlarına oturmamıştır diye baskı uyguladım daha sonra elektiriği kesip.bilgisayarı açtım şimdi bir sorun yok.
acabauu biib sesi bana bir problem çıkrırmı bunun sebebi nedir).
şimdiden teşekürler ii çalışmalar
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
işlemci: pentum4 2,0ghz 533mhz478pin işlemci
anakat: gigabyte titan 478 pin 1,0bios verison,avat
bellek: 1024ddr 400mhz ram
eski ekran kartı: nvidia asus fx5200 128mb ekran kartı
hard disk: 40gb7200 seagate ve 120 gb7200 samsung 1er adet harddsik
lg dvd rw ve pioner dvd rom
win.xp profesyonall işletim sis.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; SIMBAR Enabled; SIMBAR={7B92CF9A-55E7-4d80-96BD-F65BD64B92FA})