telefon hiç güzel değil ayrıca o tuşların dizilişide çok gıcık :D
zaten bir yıl sonra yeni modeli çıkar 2 yıllıklar :D daha sonrada daha telefonun şarjı bitmeden yeni modelleri çıkar :D
telefon hiç güzel değil ayrıca o tuşların dizilişide çok gıcık :D
zaten bir yıl sonra yeni modeli çıkar 2 yıllıklar :D daha sonrada daha telefonun şarjı bitmeden yeni modelleri çıkar :D
telefon 1 yıl saglam kalabilirse sarjı gider belki :)
Kamerası iyi deil özellikleri güzel ama bu Çin mallarına hiç güvenmiyorum...
Ben o telefonun şarj makinesini kaybederim
Kim telefonu standbyda bırakır ki? :D:D Konuşma süresi de iyiymiş baya. Benim telefon 2 gün dayanıyor. 3. gün fenalaşıyor. 4. güne kalmadan ölüyor. :D Yoğun bakıma alıyorum hemen.
16800 mAh lik bir bataryanın ağırlığını da düşünün. Alınmaz bence. Ama yeni bir pazar oluşturmaları güzel. Tutarsa yeni modeller elbet gelir.
tr de olsa almam
çin malı telefo ancak karizmanızı çizdirir
hiç olmamasından daha kötü
0.3 megapixel kamera :D
böyle bi telefon olamaz yha valla yha ilk defa bömle bi telefon görüyorum yha :S
o kadar kafaya takacak birşey yok 1 yıl bekleme süresi olan telefonu ne yapacaksın ki :) kavanoza koyup saklayacak mısın sonuçta konuşuyoruz değil mi
Bataryası bitene kadar çalışcağı konusunda şüpheliyim nedense
İyi hoşta kağıt üzerinde ki verilerden mi konuşuyoruz yoksa gerçekten kullanıcı yorumlarından mı ?
O kadar büyük marka o kadar Ar-Ge 'ye sahipler , milyarlarca USD'lik bütçe ile iş yapıyorlar ve kıcı kırık bir çinli kadar olamıyorlar mı ?
Bırak allah aşkına... Zaten o telefon 1 sene dayansın başka da birşey demiyorum...
Adam tabi sallar 1 sene bataryası var diye , çünkü 3 gün sonra elinde kalacağını bildiği için ;)
Birde 16000 ma. O nasıl patlar beee :D
16800 mAH.O batarya 3310 da olsa ve patlasa amerika yok olurdu :D :D O telefon bende en az 2 sene gider :D şarj olarak :D
Cidden 1 sene dayancağına inanmıyorum, gerçi Çin malı diye bazen ürünleri kötülüyoruz ama Dünya Devi Samsung ve Apple'da birçok ürününü orda ürettiriyor aslında önemli olan kullanılan teknoloji, Çin malı Türk malı pek farketmez.Şu smartphonelarda çok kullanışlı olmayan özellikleri geliştirme yarışı yerine şarj sürelerinin de uzamasına biraz hız verseler, biz de sürekli şarj aleti taşımak zorunda kalmayız.