arkadaşlar bilgisayarımda 10.000e yakın mp3/wma şarkı var.
bunları düzenlemek çok zor oluyor. klasörler, şarkıların adları çok karışık. bu şarkıların adlarını sanatçısını falan otomatik olarak düzenleyen bi program önerirmisiniz.
bide aynı şarkı farklı kaynaklardan farklı adlarla kaydedilmiş. mesela "Gülben ergen - giden günlerim oldu","track 5","gülben ergen(2009)","07-giden günlerim oldu","abcd.com-gülben ergen"falan sonuçta bunların hepsi aynı şarkı bunları ayıklamasını istiyorum.
şarkı adı düzenleme programı arıyorum
Valla benim bildiğim böyle bi program yok ama Google'da arada bi bak
yha media player bunların hepsini alır sonrada listeler belki biraz zamanını alır ama sende bu listelerden ayıklarsın
winampta şarkıya view info yapıp auto-tag yapınca şarkının ismini sanatcısını v.s otomatık buluyo ama her arkıya tek tek yapman lazım
keko sen çok şey istiyon beeaa.. aynı şarkıyı bulsun öbürünü silsin..??
şarkılarını bulmana yardımcı olacak pro var sadece, "ava find"
arkadaşlar buldum audio grail pro çatır çatır hepsini düzelti
şarkılar üzerinde her türlü işlemi yapıyor. aynı şarkıları (adları aynı olmasa bile) bulup birisini seçmemizi istiyor,tagları otomatik düzeltiyor, müzik kutusu, kalite kontrolu,tanımlama,düzenleme,listeleme falan
9.582 şarkıyı bi kerede attım banamısın demedi
yukardaki deneme sürümüdür araştırırsanız full yapabilirsiniz
duplicate eraser programı dosyaların kopyalarını silebilir
bunları silince zaten işin kolaylaşır media player da gerekli bilgileri internetten indirip şarkıcı ismini filan girebiliyor media player kitaplığına ekle bilgileri güncelle filan de ordan ayarlar
sonra müziklerin olduğu klasöre gir gruplandırma ölçütüne albüm de isimlerini kafana göre ayarla kalanların
Mediamonkey'de guzel bir programdır öneririm.