MERHABALAR BENİM BİR SORUNUM VAR 400 GB SAMSUNG'UN SATA DİSKİ VAR BİZ BUNA WİNDOWS XP SERVIS PACK I - II YÜKLEMEMİZE RAĞMEN AÇILIŞ YAPAMIYORUZ. ÇEŞİTLİ YOLLAR DENEMEMİZE RAĞMEN (KABLO DEĞİŞMİ, DEĞİŞİK İŞLETİM SİTEMLERİ KURURLUMU VS.) BİR TÜRLÜ WINDOWS AÇILIŞ YAPILAMIYOR. VERDİĞİ HATA İSE "WINDOWS YÜKLEME HATASI" VERİYOR.(EPOX ANAKART KULANIYORUZ VE BIOS'DA GÜNCEL) BUNU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN BİRİS VAR İSE YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUZ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
sata disklerde windows kurulumu
http://www.windocs.org/Forums/index.php?showtopic=1137
Bazı anakartlar ısrarla sata disk sürücüsü istiyor... Buda yaa USB bellek ile yada Disket sürücü ile olabiliyor. yada yukarda arkadaşın bahsettiği gibi sata disk sürücüsünü işletim sistemi CDsine eklemekle olur..
(alıntı)
---
SORUN F6 İLE ALAKALI DEĞİL DOS MODUNDA VE KURULUM AŞAMASINDA DİSKİ SORUNSUZ GÖRÜYOR HATTA İDE DİSKTE KURU BİR WINDOWSTA GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR SORUN ŞU Kİ SATA DİSKE WINDOWS YÜKLENMİYOR BU SORUNU DAHA ÖNCE YAŞAYAN BİRİSİ VAR İSE LÜTFEN YANITLAYIN....
arkadaslar (viking haric) büyük harfle ilgili olan yazıyı okumadınız galiba
SELAMLAR BENİM SORUNUM AP AYRI BİR SORUN SAMSUNG'UN 400 GB SATASI VAR BUNA BİR TÜRLÜ İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLENEMİYOR SEBEBİNİ BİLMİYORUM EPOX ANAKARTTAN MI YOKSA HARDDİSKTEN KAYNAKLANAN BİR SORUN MU ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM.....
viking20Bazı anakartlar ısrarla sata disk sürücüsü istiyor... Buda yaa USB bellek ile yada Disket sürücü ile olabiliyor. yada yukarda arkadaşın bahsettiği gibi sata disk sürücüsünü işletim sistemi CDsine eklemekle olur..Daha önce asus a8r-mvp anakartım vardı sonradan DFI-CFX3200 aldım(baya bi oldu).windows kuraraken yarısında reset attı kaç defa,asus'a takıyorum HDD'yi hemen kuruyorum windows'u DFI'da reset atıyor....
sadede gelelim meğerse anakart sata driverleri istiyormuş,attık diskete no problem.
Bazı anakartlar ister bazıları istemez,windowsu yüklerken bence arkadaşın dediğini göz ardı etme
SATA DRIVER'I YÜKLÜYPRUM BENİM SORUMUN SATA DRIVER İLE ALAKALI DEĞİL EPOX'UN ORJİNAL ANAKART CD'SİNDEN SATA DRIVER'ININ DİSKETE YÜKLEYİP TANITIYORUM NE YAPARSAM YAPAYIM BANA VERDİĞİ HATA DOS MODUNDA İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME HATASI VERİYOR......
YA BU KONU HAKKINDA BAŞKA BİLGİSİ OLAN YOK MU..........
Merhaba
O yükleme hatası değildir.Sata Raıd Driver ı pc ye tanıtamıyor olabilirsiniz.Kurulum başında F6 ya basınız.Sonra ise disketi Flopy Disk inize takınız ve tanıtınız.Nasıl bir hata verdiğini anlamadım.Dos modunda ne hatası veriyor_?
KARDEŞ MERHABA İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BEN BİLGİSAYAR TEKNİSYENLİĞİ YAPIYORUM ACEMİ BİR KULLANICI DEĞİLİM F6 HATASI DEĞİL BU HATA. WINDOWS CD'SINI TAKIYORUM GEREKLİ İŞLEMLERİ SIRA İLE YAPIYORUM HARDDISK'İ BÖLÜMLERE AYRIYOR BİÇİMLENDİRİYORUM... WINDOWS DOSYALARINI HDD'YE YÜKLÜYOR AMA AÇILIŞ YAPAMIYOR. DOS MODUNDA KALIYOR VE WINDOWS YÜKLEME HATASI VERİYOR YANİ HDD'DE BİR SORUN YOK ANAKART İLE İLGİLİ Mİ DİYE BİR SORAYIM DEDİM AMA KİMSE BİR ŞEY SÖYLEMİYOR. ANAKART EPOX HDD'Yİ DESTEKLEMEME GİBİ BİR SORUN OLABİLİR Mİ YADA NEDEN BÖYLE YAPIYOR BİLEN BİRİSİ YOK YAAAAAAAAAAAAA..........
Bilgisayar teknisyeniyim diyorsunuz, o sebeple iyi bilirsiniz ki sorunun kaynağı ve nedeninin tesbiti çözüm için elzemdir. Aldığınız hata nedir ? Mavi ekran vs. Türünü ve içeriğini yazarsanız yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz sanırım. Tavsiyem hata mesajını Google'da aratmanızdır.
Söylemeden edemeyeceğim; Keşke büyük harf kulanımı ile ilgili uyarıları dikkate alsanız.Burda herkes size yardımcı olmaya çalışıyor fakat siz nezaket kurallarına riayet etmiyorsunuz.