ENGİNEER sormuş:
Merhabalar,vatan bilg.dan 1 ay önce bu özelliklerdeki orjinal vista yüklü laptop aldım ve mühendislik okuyorum çizim programlarının hiç birini kurmuyor kabul etmiyor ve son versiyonlarını istiyo hep buda okulda kullanılmıyor 2 yıl sonra geliyo iş işten geçince yani,bende bu laptopumu xp prof.işletim sistemine çevirmek istiyorum ancak sorularımı madde madde yazmak istiyorum inan ki şuan bu sorunla ilgili 4 kişiyiz aynı fakültede okuyoruz...
1.Hdd satayımı ide ye yoksa ide yimi sata hdd a çevirmemiz gerekiyor?
2.ben n-lite programı ile istenilen sata destekli cd oluşturdum ama formata başlıyorum tam format sırasında hard diski yok diyor görmüyor yani?
3.Hatta arkadaşın biosundan boot seçeneklerinden herşeyi denedik cd den açmıyor cd ye girmiyor hep vista işletim sistemi açıyo resetliyoz aynı hep nasıl olacak acaba?
4.xp drivers larnı bazı laptop özellikle fujitsu simens laptopun xp driversları yok vermemiş biz bu xp sürücülerini nasıl tam nerden buluo indirebiliriz?
BU SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİ İÇİN ÇOK UĞRAŞIYOZ İNANINKİ HERŞEYİ DENİYOZ SİZLERDEN YARDIMLARINIZI YOL GÖSTERMENİZİ TEMENNİ EDİYORUZ ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN...İYİ GÜNLER
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: MacOS(X)
Sistem Özellikleri:
FUJİTSU SİMENS AMİLO Pİ 2515 SERİSİ
ORJİNAL OLARAK VİSTA PREMİUM YÜKLÜ OLARAK ALDIM
1GB RAM
160 HDD
INTEL CURE DUO 2.0
256 EKRAN KARTI
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; SV1; .NET CLR 1.1.4322)