SATILDI

Anduniel
10-04-2011, 22:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

SATILDI.

Son Düzenleme: Anduniel ~ 18 Nisan 2011 22:50
suheyl-34
10-04-2011, 23:14   |  #2  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: Anduniel  
Daha üst bir modele geçmemden dolayı fazlalıkolan anakartımı satmak istiyorum.Faturası,garanti belgesi,kutusu,kutu içerikleri vs....her şey eksiksiz olarak verilecektir.Vatan bilgisayardan 1 yıl daha garantiliir.Takas vs. düşünmüyorum sadece satın almak isteyenler mesaj atsın lütfen.  Fiyat 375TL   İstanbul içi elden  teslim yapabilirim istanbul dışından almak isteyenler ise önce havale sonra kargo şeklinde gönderimi yapabilirim.Üründe kesinlikle herhangi bir sorun,kusur... mevcut değildir.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.  İletişim için mesaj yada cep numaramdan arayabilisiniz cepten arasanız daha çabuk ve net bilgi almış olursunuz (ilk tercihim cep iletişimidir)  teşekkürler.(0535 920 29 73)
selam kardesım hayırlı satıslar bu kartların garantı suresı 36 aydır baya kullanmısın performans alamadın,mı
su an 2el pıyasası anakartın 200 lıra cıvarı satılmakta ıstersen bır arastır derım selamlar
hayırlı satıslar
selamlar

Anduniel
11-04-2011, 20:09   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj

Faturayı şimdi buldumda 04.07.2010 tarihinde alınmış , 36 ay değil 2 yıl garantisi var. Kartın sıfırı 550-650TL arası satılırken sen 200TL ye nerde bulabilirsin göster bana bi zahmet.

balıkman
11-04-2011, 20:47   |  #4  
Üye
65 mesaj
Faturayı şimdi buldumda 04.07.2010 tarihinde alınmış , 36 ay değil 2 yıl garantisi var. Kartın sıfırı 550-650TL arası satılırken sen 200TL ye nerde bulabilirsin göster bana bi zahmet.
selam kardesım ılk once faturana bak 36 ay oldugunu gorucen
bız boyle tek bır kısı bısey soylerken asla yanlıs soylemeyız 30 kısı bu ıslerle ugrasıyo dostum bız tarıhıde
malın kac lıra oldugunuda fıat soylerken ancak 10 /20 mılyon yanılırız selamlar
bılgıne kardesım hayırlı satıslar
-----------------------------------------------
sıte kadrosu
balık adam
balıkman
kıvırcık
bılge adam
suheyl-34
ve dıgerlerı
---------------------------saygılarımla -----------------------

Anduniel
11-04-2011, 23:52   |  #5  
OP Taze Üye
12 mesaj

Şu 30 kişiden 1 kişi bana aynı kartı 200tl ye satan kişiyi yada yeri göstersinde gidip bir tane daha alayım.

suheyl-34
11-04-2011, 23:56   |  #6  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Daha üst bir modele geçmemden dolayı fazlalıkolan anakartımı satmak istiyorum.Faturası,garanti belgesi,kutusu,kutu içerikleri vs....her şey eksiksiz olarak verilecektir.Vatan bilgisayardan 1 yıl daha garantiliir.Takas vs. düşünmüyorum sadece satın almak isteyenler mesaj atsın lütfen.  Fiyat 375TL   İstanbul içi elden  teslim yapabilirim istanbul dışından almak isteyenler ise önce havale sonra kargo şeklinde gönderimi yapabilirim.Üründe kesinlikle herhangi bir sorun,kusur... mevcut değildir.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.  İletişim için mesaj yada cep numaramdan arayabilisiniz cepten arasanız daha çabuk ve net bilgi almış olursunuz (ilk tercihim cep iletişimidir)  teşekkürler.(0535 920 29 73)
ASUS LGA 1366 - Intel X58 - True USB 3.0 & SATA 6Gb/s - ATX Motherboard P6X58D-Eby Asus
                             3.8 out of 5 stars See all reviews(19 customer reviews)                                                                                                         |                             Like        (5)      

List Price:    $237.99            Price:    $221.71                     & this item ships for FREE with Super Saver Shipping.Details                   You Save:    $16.28        (7%)                    

In Stock.
Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
                                                                Want it delivered Tuesday, April 12?Order it in the next 2 hours and 4 minutes, and choose One-Day Shipping at checkout.  
Details

In Stock.
Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
                                                                Want it delivered Tuesday, April 12?Order it in the next 2 hours and 6 minutes, and choose One-Day Shipping at checkout.  
Details
                                            39 new from $199.992 used from $180.99
turkcesı dolar ******1.270 lıra ------221-----280 lıra fıyat dususu
buyrun bakın
selamlar

Anduniel
12-04-2011, 00:09   |  #7  
OP Taze Üye
12 mesaj

Yurtdışından getiren varsa ne ala ben türkiyedeki fiyatlara göre konuşurum.bu kart yurtdışında sıfırı 180$ dan başlıyor diye bende ona göre satış yapacak değilim herhalde.Böyle düşünen varsa yok daha neler artık derim.
Bunlarda türkiyeden:
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=44972
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 6474&categoryId=152

Son Düzenleme: Anduniel ~ 12 Nisan 2011 00:15
suheyl-34
12-04-2011, 00:18   |  #8  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Yurtdışından getirtip sorumluluğu alan varsa ne ala ben türkiyedeki fiyatlara göre konuşurum.
guzel kardesım bu sıte mecıdıyekoy ,dekı toptancıların sıtesıdır eklerıne baka,san
ve yurt dısı garantılerı 3 gunde halledılıyo bızım burdakıler 30 gunde gıt gıt gel
yok kar yagdı sımsek caktı servıste sular kesıldı yok eleman kafasını kapıya carptı
yok karısı dogum yaptı daha gelmedı servıste gıbı hıkayeler yazmıyooooo
heralde anlamısın,dır kardesım
selamlar
kapo

Anduniel
12-04-2011, 00:21   |  #9  
OP Taze Üye
12 mesaj

yazıyı editledim eksik göndermiş ilk başta.

suheyl-34
12-04-2011, 00:25   |  #10  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
buda turkıyesı merak ettıysen
        ASUS P6X58D-E X58 DDR3 Anakart                          Kategori: ANAKART, Intel 1366Pin
                                                                $310 + Kdv                        SATIN AL      310x1270=393 mılyon 
500 lerı nerden buldun nıye fıatı sısırıyosun,kı
piyasadan 18- 20 asagı satıyorum de bızde anlıyalım
hadı hayırlı satıslar kardesım
kapo

Anduniel
12-04-2011, 00:36   |  #11  
OP Taze Üye
12 mesaj

$310 + Kdv SATIN AL      310x1270=393 mılyon   bu işlemi bana açıklarmısın?

310$ %18 kdv si 55,8$ toplasan 365.8$ çarp 1.50 ile 548.7 TL yapar kaldıki senin verdiğin adresteki dolar kuru 1.611 o zamanda 589 TL yapıyor.

suheyl-34
12-04-2011, 00:43   |  #12  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
guzel kardesım sızler pek alıs verıs yapmayı bılmıyosunuz ama bu abınıze kızmayın
sakın kardesım normaldır bız ınternet alemını bıtırdık artık ınternet hızlı gecınır bız ınternetten
100 kat daha hızlıyız ınternet bıze asla yetısemez yetısemıcek her zaman arkamız,dan gelır
buyur yenı sımdı kampanya bakmanı tavsıye ederım selamlar
kaptan
ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard + G.SKILL PI Series 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Deal Price:                                            $284.98                                                                                                 Shipping:                                            Free                                                                                                                 newegg.com offers ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard + G.SKILL PI Series 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM for  $284.98 + Free shipping.                                                                                                                                                    

at newegg.com                    
                                                                                               Newegg
285x1270----362lıra
burdan bakabılırsın kampanyaya alıcı olan doslar alıcanız urunlerı
kazıklanmadan alın
KAPO

Anduniel
12-04-2011, 00:48   |  #13  
OP Taze Üye
12 mesaj

Yahu senin kurunda 1 dolar kaç tl acaba?
                                                        Buying         Selling
USD/TRY  1 ABD DOLARI                     1.5053       1.5126           

T.C merkez bankası 11.04.2011 tarihli kuru.

bılge adam
12-04-2011, 01:03   |  #14  
Üye
67 mesaj
Alıntı: suheyl-34  
guzel kardesım sızler pek alıs verıs yapmayı bılmıyosunuz ama bu abınıze kızmayın
sakın kardesım normaldır bız ınternet alemını bıtırdık artık ınternet hızlı gecınır bız ınternetten
100 kat daha hızlıyız ınternet bıze asla yetısemez yetısemıcek her zaman arkamız,dan gelır
buyur yenı sımdı kampanya bakmanı tavsıye ederım selamlar
kaptan
ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard + G.SKILL PI Series 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Deal Price:                                            $284.98                                                                                                 Shipping:                                            Free                                                                                                                 newegg.com offers ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard + G.SKILL PI Series 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM for  $284.98 + Free shipping.                                                                                                                                                    

at newegg.com                    
                                                                                               Newegg
285x1270----362lıra
burdan bakabılırsın kampanyaya alıcı olan doslar alıcanız urunlerı
kazıklanmadan alın
KAPO
baba oyle senı seredıyoruz bu ne hız yahuuuuuuuu ınternet arkandan kosuyo kafan daldı heralde
dolar 1500 cıvarı remler hedıye edılıyo bız,de gorduk dısarda ama burda o fıyatlara yakın bıseyler alınır kanatındeyım nedersın gıne toplanıp pıyasa yapalım kalabalıgız gıne bu aksam
her kez selam edıyo sana
285x1500---427.50 lıra yapıyo remler,le beraber gıne arkadasın 500 yuzu nerde
ama bır sıtede sankı 523 lıra gordum gıbı gelıyo bır turlamam ve sıteyı bulmam lazım selamlar
bılge ADAM

Anduniel
12-04-2011, 01:16   |  #15  
OP Taze Üye
12 mesaj

Daha doların kaç tl olduğundan haberin yok üstüne birde daha akıl vermeye çalışıyosun.Ama şuç bendeki burda sana cevap yazıyorum.dolar 1.27 tl seviyelerini geçeli yıllar oldu 1.5 seviyelerinde artık.Gece gece eğlendirdin beni ilahi süheyl-34 , başlığıda baltaladın zaten aferin.

bılge adam
12-04-2011, 01:29   |  #16  
Üye
67 mesaj
Yahu senin kurunda 1 dolar kaç tl acaba?
                                                        Buying         Selling
USD/TRY  1 ABD DOLARI                     1.5053       1.5126           

T.C merkez bankası 11.04.2011 tarihli kuru.
kardesım adam 7000 sıde,de dolasıyo kafası dagılmıs ıste
yukarda hesabı yaptık nıye uzatıyosunkı
ha 1250 ha 1500 kac para farkı var 1000 dolarda 25 mılyon fark eder 1600 olsa ne olur
sen pahalı almısın palı satıyosun sıtelerde fıatlar 200 /250 cıvarı bende baktım
bur,da alıcı teklıfı vermedıkkı sana kardesım pahalı oldugunu soyledık sadece
alıcı olsak pazarlık ederdık
hayırlı satıslar sana
BILGE ADAM

suheyl-34
12-04-2011, 01:43   |  #17  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: bılge adam  
kardesım adam 7000 sıde,de dolasıyo kafası dagılmıs ıste
yukarda hesabı yaptık nıye uzatıyosunkı
ha 1250 ha 1500 kac para farkı var 1000 dolarda 25 mılyon fark eder 1600 olsa ne olur
sen pahalı almısın palı satıyosun sıtelerde fıatlar 200 /250 cıvarı bende baktım
bur,da alıcı teklıfı vermedıkkı sana kardesım pahalı oldugunu soyledık sadece
alıcı olsak pazarlık ederdık
hayırlı satıslar sana
BILGE
kıvırcık
bılge adam
balık adam
ne dedım sıze HATIRLATIRIM (TAMAM)
uzatmayın meseleyı sıtemızın huzurunu kacırmayın
hadı opuyorum sızı
hadı kardesım bır sey baltaladıgı yok kımsenın hayırlı satıslar
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
hayırlı satıslar sana
kaptan

Anduniel
12-04-2011, 08:26   |  #18  
OP Taze Üye
12 mesaj

285x1.27--362TL
285x1.5---427.50TL   Sence aradaki fark az mı? 23 kuruş 65.5 tl lik fark yaratıyor.Kaldı ki bunlar yurtdışı ücretleri ne kdvs si var ne ekstra vergisi.Türkiyede ise arkadaşın gösterdiği sitede kdv ile beraber doları 1.5tl sayarsak 548.7TL yapıyor. sıfırı 550tl olan bir kart için ikinci elinde 375tl çok mu ki?Bnece aksine eksik bilem yazmışım.Sonuçta serbest piyasa isteyen istediği fiyatı yazar , ama anlamayanlarda " bak bu ameriakada bu kadar sende böyle sat"  sonuçta bu işi bilen kartın kalitesini bilen ona göre kafasında tartacaktır.
Hadi eyvallah.

suheyl-34
12-04-2011, 17:03   |  #19  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
285x1.27--362TL
285x1.5---427.50TL   Sence aradaki fark az mı? 23 kuruş 65.5 tl lik fark yaratıyor.Kaldı ki bunlar yurtdışı ücretleri ne kdvs si var ne ekstra vergisi.Türkiyede ise arkadaşın gösterdiği sitede kdv ile beraber doları 1.5tl sayarsak 548.7TL yapıyor. sıfırı 550tl olan bir kart için ikinci elinde 375tl çok mu ki?Bnece aksine eksik bilem yazmışım.Sonuçta serbest piyasa isteyen istediği fiyatı yazar , ama anlamayanlarda " bak bu ameriakada bu kadar sende böyle sat"  sonuçta bu işi bilen kartın kalitesini bilen ona göre kafasında tartacaktır.
Hadi eyvallah.
----------------------------------------- KONU KAPANMISTIR --------------------------------------
site       sakınlerı    bırsey    yazmayın     arkadas    takıntılı     (SITEMIZIN HUZURUNU KACIRMAYA,LIM )
saygılarımla
kapo

Anduniel
12-04-2011, 18:02   |  #20  
OP Taze Üye
12 mesaj

Kardeşim bişi bilmiyosun sonrada arkadaş takıntılı oluyor. Belki burda millete yardım etmeye çalışıyorsun ama ben sana gel bu karta fiyat biç dedim mi?
-yoooo,e o zaman üstüne vazife olmayan işe ne karışıyosun?
Bizde senin kadar bu işlerden anlıyoruz, p6x58d-e nin 2.el 400tl ye satan var bende çabuk satılsın diye 375tl yazdım. doları 1.27 den sayıyorsun sonrada kalkmış ha 1250 ha 1500 ne fark eder diyosun.Eğer sen bunu diyorsan bırak burda millete yardımcı olmayı onlar sensiz çok daha iyi işlerini hallederler,emin ol.
Bari hata yaptın yaptığın hatanın arkasında onurluca durda millet adam sansın seni.Hem suçlu hem güçlü konumuna koyma kendini. Neyse artık olan oldu bundan sonra KART İLE İLGİLENENLER MESAJ,PM ATSIN LÜTFEN.

suheyl-34
13-04-2011, 03:47   |  #21  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Daha üst bir modele geçmemden dolayı fazlalık olan anakartımı satmak istiyorum.Faturası,garanti belgesi,kutusu,kutu içerikleri vs....her şey eksiksiz olarak verilecektir.Vatan bilgisayardan 04.07.2010 tarihinde alınmadır.Takas vs. düşünmüyorum sadece satın almak isteyenler mesaj atsın lütfen.  Fiyat 380 TL   İstanbul içi elden  teslim yapabilirim istanbul dışından almak isteyenler ise önce havale sonra kargo şeklinde gönderimi yapabilirim.Üründe kesinlikle herhangi bir sorun,kusur... mevcut değildir.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.  İletişim için mesaj yada cep numaramdan arayabilisiniz cepten arasanız daha çabuk ve net bilgi almış olursunuz (ilk tercihim cep iletişimidir)  teşekkürler.(0535 920 29 73)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Paylaş:                                                                             [url=http://twitter.com/home?status=SAT%C4%B0L%C4%B0K%20%20-ASUS%20P6X58D-E%20X58%201366%20P%C4%B0N%20DDR3%202000%20MHz%20OC%20Sata%203.0%20USB%203.0%20ANAKART%20http://forum.donanimhaber.com/m_48218458/tm.htm][/url]                                                                                                                                                           

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_tr_31 -- 12 Nisan 2011; 0:26:43 >                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün                                                                                                        

SATILIK  -ASUS P6X58D-E X58 1366 PIN DDR3 2000 MHz OC Sata 3.0 USB 3.0 ANAKART                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            SATILDI SİLİNEBİLİR.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            ###SATILIK### - Q6600 #190TL#                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            ###SATILIK### - 2 GB 667 MHZ KINGSTON #55TL#                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            SATILIK - BİLGİSAYAR PARÇALARI ( FİYATLAR MAKUL DÜZEYDE...) # SADECE İŞLEMCİ+RAM KALDI #                                                                                                                                                                                                           

Anduniel
16-04-2011, 15:42   |  #22  
OP Taze Üye
12 mesaj

-------- FİYAT 350TL YE İNDİRİLMİŞTİR - SATIŞA DEVAM ---------

Anduniel
18-04-2011, 22:49   |  #23  
OP Taze Üye
12 mesaj

ANAKART FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.