Arkadaşlar AIRTIES marka Air5452 model numaralı modemim i ihtiyaçtan dolayı satışa çıkarıyorum. Ürünü alalı yaklaşık olarak 10 ay gibi bir süre oldu. Ürün ilk aldığım günden beri aynı konumda kullandım. Üzerinde bir çizik bile bulamazsınız. İddaa ediyorum çok temiz bir ürün. Hala jelatini üstündedir. 3 yıllık garanti süresinin 2 yıl 2 ay gibi bir süresi kalmıştır. Paket halinde modem, elektrik güç kablosu, ethernet kablosu, arayüz kurulum cd si, garanti belgesi ve kullanım klavuzu vede ürünü satın aldığım herkes tarafından bilinen elektronik mağazanın faturası beraberinde gönderilecektir!
FİYAT: 150 TL
Tekliflerinizi bekliyorum...
Not: İstek doğrultusunda ürünü elden de teslim edebilirim. Önceden inceleyip de alabilirsiniz. Ciddi alıcıysanız fiyatta son bişey yaparız...
SATICI BİLGİLERİ;
İsim: Muharrem Aktaş
Cep: 0531 919 62 76
ÖZELLİKLERi ;
• Air 5452, eski teknolojilere kıyasla 6 kata varan hızda kablosuz iletişim sağlar
• 'Air Touch' teknolojisi sayesinde kablosuz ağın kurulumunu kolaylıkla yapabilir, kablosuz ağınızı en yüksek güvenlik yöntemi ile otomatik olarak şifreleyebilir, tek tuşa basarak kablosuz ağınızın sınırlarını genişletebilirsiniz.
• "Dual-Band" desteği sayesinde kablosuz ağınızı 5GHz frekansına geçirebilir, 2.4GHz'de yaşanan frekans kirliliğinden kurtulabilirsiniz. Böylece kablosuz ağınızdan en yüksek performansı alabilirsiniz.
• 'USB Tak & Paylaş' özelliği sayesinde tek bir noktadan tüm ağınıza yazıcı ve dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlar.
• 802.11N standardına uygun 300 Mbps hızında kablosuz erişim noktası
• Router, Fırewall
• Kablosuz Erişim mesafesi ve kablosuz alanı genişleten Mesh Teknolojisi
• Gelişmiş Kablosuz Güvenlik
• AirTies ADSL Hizmet Programı ile Otomatik Kablosuz şifreleme
• Kolay Kurulum CD'si ile animasyonlu kolay kurulum
• Otomatik Yazılım Güncelleme
• ADSL Sayacı
• Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı
• Web ve TR-069 desteği ile uzaktan yönetim olanağı