Elimde işime yaramayan ve satmayı düşüdüğüm ramler var. Daha önce eski bilgisayarlarımda kullandığım uzun zamandır saklayıp ihtiyaç duymadığım, sağlamlıklarından emin olduğum ramler. İlgilenen varsa satmayı düşünürüm.
2 adet Hi-Level 512MB SD-133Mhz-CL3 Ram
1 adet TwinMOS 512MB DDR-400Mhz-CL2.5 Ram Satıldı
1 adet Kingston 512MB DDR-400Mhz-CL3 Ram Satıldı
1 adet Kingston 512MB DDR2-533Mhz-CL4 Ram Satıldı
1 adet Veritech 512MB DDR2-533Mhz-CL4 Ram
İlgilenen varsa pazarlık yaparız. 1GB DDR2-800Mhz ya da 2GB DDR2-800Mhz Ram ilede takas seçeneklerini konuşabiliriz. Toptan almak isteyen olursa uygun fiyata bırakırım.
Satılık 512MB'lık SD, DDR ve DDR2 ramler
1 adet Kingston 512MB DDR2-667Mhz-CL5 Ram, fiyatı nedir?
1 adet Kingston 512MB DDR2-667Mhz-CL5 Ram
1 adet Veritech 512MB DDR2-667Mhz-CL5 Ram
Kargosuz 20 tl.
Kardeş bu RAM'leri kim alsın yahu.
Elektronik parçalar maalesef antika'ya girmiyor. Para vermezler bunlara boşuna uğraşma.
Sen İkinci El Alım-Satım konularını bi dolaş. Bunun gibi daha çok şey bulacaksın. Aklımdan geçti foruma yazdım. İhtiyacı olan çıkabiliyor. Bende bunları satıp servet elde etmeyi düşünmüyorum. Elimden çıksın diye uğraşıyorum.
İhtiyacı olan kişinin ben senden alacağını düşünmüyorum. Adam niye uğraşsın ki.
Bulunduğu yerlerin yakınında bilgisayarcılar vardır. İkinci el parça alacaksa oradan alır. Niye seninle uğraşsın ki
Bende Servet elde edersin demedim.
Zaten alacak olanda alırsa DDR2 leri alır. O da belki... Diğerlerine hiç değmez ki.
Laf kalabalığına girmek istemem ama kimse Kingston 512MB DDR-400Mhz-CL3 Ramleri sokaktan toplamıyo. İhtayacı olanında benimde kara geçmem söz konusu iken ram turşusu yapmanın alemi yok.
Biraz da gerçekçi ol. Atıp tutma. Teklif mesajı görüp sazan gibi yorum yapma. Kingston 512MB DDR-400Mhz-CL3 hala 1. eli satılan bir ram. Hiçte kelepir fiyata değil hemde. DDR2'leri hala herkes kullanıyo, birçok kişide mevcut ramler DDR2 zaten. Hi-Level 512mb 133mhz sdram 16chip ramin bile 1. eli satılıyo. Linklerini fiyatlarla birlikta koyacağım. Hepsiburada neyin satılıp neyin satılamayacağını, piyasayı senin kadar bilmiyo heralde söyleyelim burda da belki okur senden gelip pazarlama dersi alırlar. Sallayarak yorum yaptığın bana gelen teklflerden belli. DDR ram ile ilgilenenler daha fazla.
İzin verdiğin için çok sağol ya Kyotoprotokolü. Bu iyiliğini unutmam. Bu arada Erzurum'dayım arkadaşlar.
Twinmos 512MB DDR-400Mhz-CL2.5 Ram 30 tl Bakınız - Ram CL'si - CL3 ve CL2.5 farkı
Kingston 512MB DDR-400Mhz-CL3 Ram 25 tl
Hi-Level 512MB SD-133Mhz-CL3 Ram 25 tl
(Tekli alımda kargo alıcıya aittir. Pazarlık payı var)
Temsili resimlerini ve 1. el Fiyatlarını görmek için üzerine tıklayın.
Kullanılan anakartın üzerinde olduğu için bakamamıştım. Şimdi kontrol ederken gördüm DDR Ramlerin ikisini de Kingston CL3 sanıyodum fakat ramlerden biri CL2.5 Twinmos'muş. Önceki mesajlarıda değiştim. CL2.5 olduğu için daha performanslı ve OC'a yatkındır.İkisini birden alacak olursa 50 TL kargo benden.
1,5 ay kadar yokum satış işlemi devam ediyor. Arada bir bakabilirsem cevap yazarım. Mesaj yazan ve pm atan arkadaşlar kısa sürede cevap veremediğim için kusura bakmasınlar
SD ve DDR ramler hala satışta