SATILIK CASPER NBD E650 2K25S Masaüstü Bilgisayar

BySef35
05-09-2011, 18:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı geçen sene satın aldım. Oyunda oynarım vs. düşüncesiyle masaüstü olsun istemiştim yani oyun bilgisayarı olarak almıştım fakat artık pc oyunları bana çekici gelmiyor bilgisayarı daha değişik amaçlar için kullanmak istiyorum müzikle uğraşıyorum vs. o yüzden bu bilgisayarı satıp üzerinede para koyup laptop alacağım. Bilgisayar 1 yılını henüz doldurdu vede bilgisayarın tüm parçalarının garanti süresi devam ediyor. 2 yıl garantisi vardı 1 yılı yeni doldu. Satın alacak olan arkadaşın kesinlikle başını ağrıtmaz.  Zaten bilgisayarı çok temiz ve sağlam kullanan birisiyim. İzmir/Bozyaka da oturuyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler.

Bilgisayarı Monitör,Kasa,Klavye,Mouse vs. tüm parçalarıyla birlikte satmayı düşünüyorum.

Bilgisayarın Özellikleri:

Bilgisayarı aldığım tarih : 14 Temmuz 2010

CASPER KASA

CASPER MONİTÖR

İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium -32 bit (Service Pack 1)

Anakart : FOXCONN G41MXE/G41MXE-K C2 anakart

İşlemci : Pentium Dual-Core CPU E6500 @ 2.93 GHz 2.94 GHz işlemci

Ekran Kartı : 512 MB ATI Radeon HD 4350 ekran kartı

Ram : Kingston 2 GB DDR3 800 Mhz ram

Sürücü :  DVD RW DUAL - TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device DVD WRİTER

Harddisk : 300 Gb Harddisk

Ethernet Kartı : Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)

Ses Kartı : Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller

Monitör : 19" Casper LCD Monitör

Mouse : Orjinal Casper kendi mouse'u.

Klavye : Orjinal Casper kendi klavyesi.

+ Olarak Bilgisayarın Tüm Donanımsal Bilgilerini İçeren Bir Rapor Dosyası Hazırladım, ilgilenen arkadaşlar bu rapor dosyasındada hertürlü donanımsal bilgiyi ayrıntılı olarak görebilirler.

PC RAPORU : http://hotfile.com/dl/128852197/8687ba8/PC_Rapor.htm.html (everest programıyla alınmış bir rapordur)

Ürünle beraber gelen yazılım: 32 Bit İşletim Sistemi DVDsi (Format-kurtarma dvd), Lisanslı Norton Antivirüs Programı CDsi, Donanım Driver CDsi, Kullanıcı El Kitapcığı,Garanti Belgesi (2 yıl garantili 1 yılı yeni doldu)

ilgilenen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar daha detaylı konuşalım. İzmirde Elden Satmak İstiyorum. msn'dende ulaşabilirsiniz. [email=soru-isareti@hotmail.com.tr]soru-isareti@hotmail.com.tr[/email] sonunda .tr var :)

[SIZE="5"]FİYAT : Ürünü geçen sene 1200 TL ye aldım (2 sene garantisi devam ediyor) ve Sıfırından hiç bi farkı yok şuan için 4 te 3 ü gibi bi fiyat düşünüyorum 800 TL ye denk geliyor.[/SIZE]

edit; pazarlık payı yok demiyorum ama fazla bi fark olmiycak fiyatta. düşündüğüm fiyat aşağı yukarı bu

Son Düzenleme: BySef35 ~ 06 Eylül 2011 21:01
emre_224
07-09-2011, 10:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
198 mesaj

bu sistem max 600 tl diyorum oda lcd ekranda içinde diye

BySef35
08-09-2011, 03:53   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

konu kapatılabilir pc'mi satmıyorum :D bilgisayar kalıcak ayrıca notebook alıcam.