Arkadaşlar şu an elimde bulunan EĞİTİMSEL 3B 8 CİLT DEV ANSİKLOPEDİ SERİSİ ni satıyorum.Benim herhangi bir işime yaramadığı için elimde kaldı.Ama alan kişinin birçok ihtiyacını karşılayacağına eminin.Çocuklarınız için kütüphaneyi evinize getirin.Bütün ansiklopediler çok temizdirler.Alalı yaklaşık 2 yıl oldu fakat ürünlerden en fazla 10 kere araştırma yaptım.Yani ürünler alıdığı ilk günki gibi durmaktadırlar.Hepsi çok temizdir.Sıfır gibi ansiklopediler.Bu 8 Ciltlik dev eserin yanında görsel anlatım amaçlı 2 adet CD bulunmaktadır.Ayrıntılı bilgi;
Her evde bulunması gereken Eğitimsel Temel Bilgiler başvuru kaynağı,
Fizikten, Kimyaya,Botanik'ten zooloji 'ye zengin bir içerik güvenilir bir kaynak olan Temel Bilgiler uzman bilim adamlarınca son gelişmeler ışığında titizlikle hazırlanan tam 17.000 madde içermektedir.
Temel Bilgiler içerikleri her harfte farklı bir taban rengiyle ayrılmış 8 kitaptan oluşan bir araştırma kaynağıdır.
9000'i aşkın resim ve grafik..
EĞİTİMSEL Temel Bilgiler başvuru kaynağı ayrıca alfabetik ve tematik olmak üzere 2 adet cd'yi de içermektedir.
Alfabetik cd 8 cildin tamamını kapsarken, tematik cd de ise sadece müfredat konularına yer verilmiştir.
Ödevler.. Proje çalışmaları.. Araştırmalar.. artık daha kolay..
2 yıl önce bu seriyi 700 TL küsüratlı bir fiyata almış olsakda ben bu seriyi çocuklarınız daha kolay araştırma yapsın diye 300 TL ye bırakıyorum.
Satılık Eğitimsel 3B 8 Cilt Dev Ansiklopedi Serisi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 07 Şubat 2014 21:40