Merhaba Arkadaslar 1 ay önce topladıgım pc den memnunum fakat işlemciyi mecburiyetten amd aldım.şimdi amd işlemcimi ve anakartımı satıp yerine intel işlemci ve z77 çipsetli anakart almayı düşünüyorum.İşlemcime hiç o.c (hız aşırtma) yapmadım 62 dereceyi geçmedı sıcaklıgı malum stok fanı yetersiz bu işlemcinin
İşlemciyi 460 tl ye almıstım. Anakartı ise 220 tl ye aldım.
Donanımım:;
Amd fx 8150 8 Çekirdek 3.6 Ghz İşlemci (İstediğim fiyat 380 tl) ( stok fanı ve termal macunla birlikte vericem)
Asus M5A97 Anakart( 180 tl)
Arkadaslar tks teklifine açıgım. Tks için istediğim donanımlar İnter core i5 2500k veya 3570 k Anakart ise p8z77 çipset tabanlı anakart (asus ,msi ,gigabyte) tks ürünlerini bu donanımlar istiyorum 3570k olmaz belki ama 2500 k ile arada 30 tl farkı var 3 hafta kullandım sadece. mümkünse çok kullanılmamıs ve o.c yapılmamıs olsun donanımlar.
nakit alıcak ise işlemci 380 tl ve anakart 180 tl istiyorum.Tel numaramı vermiyeceğim baska bir sitede yazdım telefonumu çaldırıp kapatıyorlar sürekli.bu nedenle alıcak arkadaslar bana özel mesajdan numarasını verebilir.. sorunuz içinde aşağıya yorum yapabilirsiniz