SATILIK HTC Sensation

dante-emre
04-09-2011, 14:43   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
97 mesaj

Ürün TAIWAN malıdır.Kaydettirilmiştir.Kutusuyla birlikte bütün aksesuarları tamdır.Ürünü yaklaşık 40 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.Satma sebebim böyle bir telefonun bana fazla olduğunu düşünmem.
SENSATION kendini ispatlamış bir telefon olduğu için internette yeterince bilgi var.Onun için telefonun özelliklerini yazmaya gerek duymadım.Deneme amaçlı bir kaç oyun yükledim,HD videolar izledim.Telefonu kullanan biri olarak çok memnun kaldığımı söylemek isterim.Telefonun yanında 1800mAh batarya,koruyucu kılıf,2 gb micro SD hediyemdir.(zaten satınca işime yaramıcaklar).Telefonun ekranında koruyucu bant yapıştırılmıştır(Geldiğinde yapıştırılmış halde geldi).Bantın kaliteli olduğu söylenebilir.Kenarlarında kavlama vs sorunlarla karşılaşmadım.Satma sebebimin böyle bir telefonun bana fazla olduğunu düşünmem tekrar belirteyim.Almak isteyen arkadaşların içinde şüphe kalmasın.Zaten kullandığım süre içinde deneme amaçlı şeyler dışında fazla uğraştığım söylenemez telefonla.FİYAT:1260 TL DİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Son Düzenleme: dante-emre ~ 08 Eylül 2011 18:18