OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Hesap temizdir.Acil ihtiyacım olduğu için satıyorum. 5$ lık bir alertpay hesabıyla takas olur.
Hesap temizdir.Acil ihtiyacım olduğu için satıyorum. 5$ lık bir alertpay hesabıyla takas olur.
üstüne para versen almam inciden nefret ediyorum cw ye çok yanlış yaptılar
arkadaşlar bu inci sözlük vs gibi siteler ne oluyor
Sen bu konuyu inci sözlük te aç anca inci hesabını yine ordan alan olur :D
Lan git ne biçim site ya dns diye girdik konuya sonrası TÖVBE!!
5$ vereceğime kendim yaparım daha iyi bu ne ya
arkadaşlar bu inci sözlük vs gibi siteler nebak şimdi bu sözlük olayının atası ekşi sözlük mantık şu sırtını bir ideolojiye dayıyorsun ssg gibi microsofttan palazlanmış bir adamın güvencesi altında rumuz altında saklanarak önüne gelen herkese ibnece hakaret edip kaçıyorsun, dine sövüyorsun incide olduğu gibi, yalan yanlış bilgiler yazıyorsun tüm bubnları yaparken ıp ve kişisel bilgilerin polise verilmez cesaretiyle hunharca puştça şeyler yazıyorsun sonra ssg gibi adminlerin arka tarafında bir yerlerde tutuşunca hemen ıp ve kişisel bilgileri polise veriyorsun sonra o sözlükte önüne gelen herkese her siyasetçi ve güncel karakterlere söven kişiler "admin bizi sattı ehüüüü, ehüüüü ehüü" diye ağlıyor tabi admin gibi "rengarenk" adamlarda boş durmuyor yemişimlan düzgün düzeni beslendiğim ideolojileri deyip ekşiyi büyük şirketlere açıyorum kamuoyu yoklaması ve eğilimleri için değerlendirip para kazanacağım diyor. işte sözlük denen yerler böyle ibnece, puştça karaktersizce adi bir şekilde yaşayan insanların kümesi. birde bunların zirveleri oluyor sırf fuhuş ve ideolojik kafalama için. suya sabuna dokunmadan siyaset yapıp klavyeden memleket kurtarıp "ayol bakın benim beynimde neler var ben ne politika yapıyorum" diyerekten pasif kalarak medyaya yerleşmek okan bayülgen gibi adamlarla çalışmak istiyorsan bu sözlük olayına girebilirsin hatta okanı elinde oyuncak yapabilirisin
adamlar cw ye saldırıp siteye girişi engelliylar ama index i bile değiştiremiyorlar sadece ddos
cw olarak inciden nefret ediyoruz cw zaten onların indexni değiştirdi çok iyi bir index koydu ben incinin sahibi olsaydım ve o index i görmüş olsaydım bi daha sanal aleme adımı atmazdım
adamlar cw ye saldırıp siteye girişi engelliylar ama index i bile değiştiremiyorlar sadece ddosevet araştırdım buldum dediğin gibi gördüm cw nin bastığı indexide gördüm güzel olmuş ve sanırım cw oradaki bir çok kullanıcının -16 gb kadar- verilerini elinde tutuyor bence emniyete vermeliler.
cw olarak inciden nefret ediyoruz cw zaten onların indexni değiştirdi çok iyi bir index koydu ben incinin sahibi olsaydım ve o index i görmüş olsaydım bi daha sanal aleme adımı atmazdı