Sıfır ayarında oyun canavarı hp bilgisayar Sıfır ayarında oyun canavarı hp bilgisayar Tam oyun canavarı! Gta 4 crysis resident evil operation raccoon city Assassin creed black flag assasin creed revelations vs gibi son çıkan oyunları çok rahat açıyor kendimce denendi ve oyunlar tamamiyle bitirildi. İ5 işlemcili 3.30 mhz 8 gb ram 1 gb 64 bit ekran kartı.! Tertemiz bakıldı. Kendim prestijli notebook servisinde tamir onarım ve bakım yaptığım zamanlar bir arkadaşımla birlikte topladık maddi manevi zaman harcadığımız göz bebeğimizi fazla kullanmaya vaktimiz olmadığı için satıyoruz..
Şirkette karşılıklı online multiplayer oyunlar oynadık. Nerdeyse hiç kullanılmadı zaten resimlerdende görebilirsiniz yani aklınıza gelebilecek '' şu sıkıntısı varmış'' dahi diyeceğiniz hiçbir ama hiçbir sıkıntısı yok ve böyle temizini bulamazsınız..!
Harddisk ve monitör verilmeyecektir sadece oyun kasası ilanıdır..
Teslimat istanbul içi tercihen ama şehir dışı olur ise kargo ücreti alıcıya aittir. Bilgisayarın sistem bilgisini 'Piriform Speccy' adlı çok kullanılan bir programla test ettim ve resmini koydum onun için burda sistemin bilgisini uzun uzadıya anlatmama pek gerek yok. Hayırlı çalışmalar. Pazarlık kesinlikle yoktur. Net fiyat 1.550.
Grafikerim photoshop ile uğraştığım için yüksek çözünürlüklü kalitedeki resimler üzerinde çalışıyorum ondan sebep değerinde (i5 veya i7 işlemcili 8 ve üstü ram 2 gb ekran kartı 3.10 mhz ve üstü işlemcili) notebook ile takas olur.
Not:bütün sistem, doğrudur sadece istediğimiz 64 biti bulamadığimız için 32 bit, takmistik bu resim 1 ay öncesinden çekildi şuan bilgisayarda 64 bit, var hayırlı forumlar.