SATILIK SMİLE ADSL (wanted)

Banned
12-04-2009, 16:22   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
556 mesaj

ARKADAŞLAR ismini vermeyeceğim bir derginin 4 aylık ücretsiz smile adsl üyeliğini almış olmaktayım zaten pcimde ttnet var
ama bedava denen bu smile adsl aslında bedava değil sadece 4 ay ücretsiz kullanıyorsunuz fakat smile adsk size bu 4ayın sonunda 2 yıllık SÖZLEŞME dayatıyor eğer 2 yıılık ÜCRETLİ sözleşmeyi kabul etmezsen ne oluyor bilin bakalım:

güya ücretsiz kullandığınız 4 aylık smile adsl in PARASINI da sizden alıyorlar yani eğer halihazırda bir net servisiniz varsa bu smilede alıyım 4 ay ücretsiz kullanıyım diye SAKIN düşünmeyin bunun olması için bir adsl inizi kapattırıp smile geçmeniz gerekiyor.şuana elimde aktivasyona hazır 4 ayı ücretsiz 20 ayı paralı smile adsl paketi var sosyal kurumlara mı bağışlasam ne yapsam.AğlıyorAğlıyorAğlıyorAğlıyor

bu mantıkla düşünüp bu kampanyaya girmeyin

waybe
12-04-2009, 16:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

aynı dergiyi bende aldım bende bunu biliyorum ttnet kullanıyom keşke 1 aylalık sınırsızlık şifresi olsaydı o :(:(:(

Banned
12-04-2009, 16:42   |  #3  
OP Banlandı
556 mesaj
waybe
aynı dergiyi bende aldım bende bunu biliyorum ttnet kullanıyom keşke 1 aylalık sınırsızlık şifresi olsaydı o :(:(:(
evet bende senin gibi düşünüp tuzağa düşdüm

artık birine bağışlıycaz ama şunu öğrenmek istiyorum bu 4 aylık süre nisan ayından itibaren mi başlıyor yoksa aktivasyondan sonra mı mesela ben 2011 de bunu aktive etsem yine geçer li mi yok değilse ciddi ciddi bağışlıycam ben bunu

haksız rekabet bu ya

ZonkZonkZonkÜzgün

Son Düzenleme: 36 boys ~ 12 Nisan 2009 16:47