Merhaba arkadaşlar, ben; kaliteli oyunların yanında özellikle Türkçe dil desteği olan ve başka yerlerde bulunması güç olan bağımsız oyun yapımcıların kaliteli oyunlarını da almaya önem veren bir oyun koleksiyoncusuyum. Gerçekten çok büyük emek ve masraf harcayarak oluşturduğum ve çok kıymet verdiğim arşivimi, paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Hesabım hiç vac ban yememiş, daha önce hiç isim değiştirilmemiş ve oyunları aldığım yerlerden fatura ve makbuzlarını da temin edebileceğim güvenilir ve temiz bir hesaptır. Bu hesabı, son yıllarda ortaya çıkan çalıntı hesaplarla karşılaştırılmamasını rica ediyorum. Çünkü bu hesabı aldığınızda sorunsuz oynarsınız ve hesabınızın başına bir şey gelecek mi diye endişe duymazsınız. Hesabımın sahip olduğu ek paket ve oyunlar;
Üstteki Oyun listesi küçük gözüktüğü için göremiyorsanız, sağ tıklayıp indirin ve açın.
EK PAKETLERDEN BAZILARI:
CS:GO PROFİLİ:
Fiyatı hakkında kısa bir açıklama yapıp, ihtiyacım olan pazarlıksız son fiyatı belirteyim.
Steamdb adlı sitede hesapların değerini hesaplayan bir sistem mevcuttur. Bu sistemde steam hesabında bulunan oyunların şuanki değerini öğrenebileceğiniz gibi, hesapta bulunan oyunların şimdiye kadar en düşük indirime girmiş fiyatıyla alındığında toplam ödenecek bedeli de gösterir. Örneğin siz oyunu aldığınızda 39 dolar olan bir oyun, indirimle 29 ve diğer indirimde 19 dolara düştüyse o oyunun indirimli fiyatını 19 dolar olarak gösterir, siz 39 dolara aldığınızı ve zarar ettiğinizi dikkate almaz. Yani indirimli fiyatıyla gösterilen fiyatı, hesapta bulunan oyunların geçtiğimiz yıllardaki büyük indirimleri dikkate alınarak ek paketsiz haliyle en düşük fiyatını gösterilir. Benim sattığım hesabın steamdb değeri;
Hesaptaki tüm oyunlar şuan alındığı takdirde sahip olunabilecek fiyatı 4733 dolar iken, indirimlerle alınabilecek en düşük fiyatı 1352 dolardır. Ben hesaba 4733 dolar veya ek paketleri alarak daha fazla harcasam, şuan o oyunları alacak kişi bu indirimli fiyatıyla alamayacak olsa bile oyunların en düşük indirimli fiyatı olan 1352 doları baz alıyorum. Ek paketler dahil edilmeyen 1352 dolar hesap fiyatı, güncel dolar kuruyla Türk Lirası karşılığı 3018 TL'dir. Fakat hesabımda 394 tane de ek paket (dlc) mevcuttur. Bazı oyun paketleri oyunun kendisinden bile daha pahalı olabildiği halde hesabımın satmak için sizden istediğim fiyatı hem tüm oyunların en düşük indirimli fiyatından bile daha ucuza hem de ek paket fiyatlarını dahil etmeden para ihtiyacımın aciliyetinden ötürü son fiyatını 3000 TL olarak belirledim. Verdiğiniz bu parayı hesabın sonuna kadar hak edeceğini, aynı oyun ve ek paketleri tüm indirimleri gözeterek alsanız bile çok daha pahalıya alacağınızı, hesabı satan kişinin gerçekten hesabın sahibi olduğu hesabını ihtiyaçtan dolayı sattığını ve satarken de en makul fiyatı istediğini, ayrıca alacağınız hesabın temiz ve güvenilir olduğunu bu sebepten dolayı hiç bir sorun yaşamayacağınızı, hesabın çabuk alıcı bulması için bu ilanın başka yerlerde de yayınlandığını (çoklu ilan) bu yüzden siz almadan önce bir başkasının bu hesabı alabileceğini unutmayın.