Arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Toshiba marka laptobumu satıyorum. Laptobun anakartı yandığı için satmak durumunda kaldım. Toshiba servisine verdim 300 tl istediler. Buraya belli bir fiyat yazmıyorum. Makul bir fiyat verene vereceğim laptobu.. İlgilenen varsa buraya veya özelde msj atabilir.
SATILIK Toshiba Satellite L40-15J
Arkadaşa katılıyorum. Zaten eski bir bilgisayar. İlk sahibinden başkası kullanmaz.
arkadaşlar müşteri portfoyü zaten kullanıcalara değil daha çok yedek parça için almak isteyenlere.. Bu bağlamda almak isteyenler benle irtibata geçebilir uygun makul bir fiyata bırakırım.
bir sevdiğine ver dicem ama ona ayıp olur en iyisi arkadaşın dediği gibi parcalarını tek tek sat...Ayrıca resim koyabilirmisin vede sistem özllikleini yazabilirmisin buraya
Açıkcası daha önce laptobun içini açıp hiç kurcalamadım, bileniniz vardır parçaları kolay sökebilirmiyim?
Ana Özellikler İşlemci : Intel Dual Core 1.6 GHz Bellek : 1 GB DDR2 Sabit Disk : 120 GB - 5400 RPM - SATA Çekirdek : Intel Bellek Tipi : DDR2 Ekran Ölçüsü : 15.4 inch Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator X3100 Hafıza Özellikleri Bellek : 1 GB Maksimum Bellek : 2 GB Bellek Hızı : 667 MHz Ön Bellek : 1 MB Sabit Disk Özellikleri Sabit Disk : 120 GB Sabit Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü Özellikleri Optik Sürücü : DVD+/-RW Ekran Özellikleri Ekran : WXGA TFT Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Görüntü Özellikleri Ekran Kartı Belleği : 256 MB Max. Ses Ses Çıkışı : Hoparlör Ses Girişi : Mikrofon İşletim Sistemi İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium Platform : PC Teknik Özellikler Genişleme Yuvaları : 2 x USB 2.0 - VGA Çıkışı Ağ Tipleri Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN Veri Protokolü : Wireless 802.11a/b/g Modem Tipi : Fax Modem Güç Ünitesi Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Pil Ömrü : 3 Saat Görünüm Boyutlar : 36.5 x 26.9 x 3.6 cm Ağırlık : 2.7 kg
kaça satıyosun peki bunu sen ?
onun edecegi en fazla 50 Lira
ben alacam irtibat lütfen [email]mustafaa@kayseri.net[/email]
Arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Toshiba marka laptobumu satıyorum. Laptobun anakartı yandığı için satmak durumunda kaldım. Toshiba servisine verdim 300 tl istediler. Buraya belli bir fiyat yazmıyorum. Makul bir fiyat verene vereceğim laptobu.. İlgilenen varsa buraya veya özelde msj atabilir.selam
sehır olarak nerdesın ne yaptın anakartı yakıcak kadar bıraz detay anlatabılırmısın
selamlar parca olarak alırım
kaptan electronıc
uzerınden parca sokulmedıyse alırım
Toshiba Satellite L40-15J PSL48E laptop hakkında herşey saka » 05 Nis 2008, 21:12
Toshiba Satellite L40-15J PSL48E - 026028TE notebook özellikleri
Ürün : Toshiba Notebook
İşlemci : Intel® Pentium® Dual-Core T2330 (1.60 GHz, 1 MB L2 cache, 533 MHZ FSB)
Ekran : 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük)
Ram : 1,024 (512+512) MB memory - Max. 2.048 MB (667 MHz)
HDD : 120 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD
Ekran Kartı : Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, max. 358 MB grafik belleği
Genişleme Yuvaları : DC-in, harici mikrofon, harici monitor, kulaklık çıkışı (stereo), RJ-11, RJ-45, 2 x USB 2.0
Optik Sürücü : DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü
Audio : Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler Toshiba 16-bit stereo, entegre stereo hoparlörler
Kamera : Yok
Bluetooth : Yok
İşletim Sistemi : Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition TR/ENG
Ebatlar : 365 x 269.5 x 36.8 mm
Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion pil, 2.5 saate kadar pil ömrü
Klavye : Q Türkçe, 86 tuş
Ağırlık : 2.7 Kg.
ozellıklerı dogrumudur
kaptan electronıc