Satılık Ünlü Sunbeam Soğutucu ve AMD İşlemci

thesnakesabo
05-08-2011, 15:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Merhaba, geçen sene aldığım ve çok kısa bi süre kullandığım gayet temiz durumdaki Sunbeam Core Contact Freezer model işlemci soğutucumu ve 6 ay önce AMD X4 965 model işlemci aldığım için boşa çıkan AMD Athlon 64 X2 6000+ model işlemcimi satıyorum. Soğutucu kitten çok memnunum, zatenbilenler bilir bilmeyenle de araştırırsa piyasadaki en sessiz ve en etkili soğutuculardan biri olduğunu göreceklerdir. Fakat kasamın ve anakartımın yapısına biraz büyük geldiği ve pasif ram soğutucularıma zarar verdiği için kısa bir süreliğine kullandım. Ardından yeni aldığım işlemcimin fan performansından memnun olduğum için hiç kullanmadım ve şu anda boşta. Kesinlikle hiç bir sorunu yoktur. Gayet sağlam bir şekilde çalışıyor. Detayları aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Soğutucu fiyatı 60 TL'dir. 
http://www.sahibinden.com/ilan/a ... tel-29278223/detay/ 

Aynı zamanda bir süre önce daha üst sınıf bir işlemci aldığımdan boşa çıkan AMD Athlon 64 X2 6000+ de satılıktır. Fakat stok fanıyla birlikte kullanıldığında bazen ısınma sorununa yol açıyor ki zaten AMD'nin bu sınıftaki işlemcilerinde sık sık yaşanan bir sorun. İyi bir macunla kullanıldığında ısınma bastırılabiliyor. Ama iyi bir soğutucu ile kullanıldığında hiç sorun çıkacağını zannetmiyorum. Özelliklerini şu linkten görebilirsiniz: http://bit.ly/nRHpJo 
İşlemci için belirlediğim fiyat ise 80 TL'dir. 

İkisini birden almak isteyen olursa bir miktar indirim yapabilirim. Lütfen ciddi alıcılar ilgilensin. Şimdiden teşekkürler.