slm arkadaşlar ben santraç oyunu nerden bulabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Satranç
sağol arkdaşım yardımların için teşekürler birde bu oyunu indirirken bu oyun kısıtlamaı diyor bunun bir önemi var mı yok mu zaman geçtiktikten sonra kısıtlama imkanları varmı onu demek istiyorum
Evet bunlar süre kullanım kısıtlamalı.Mesela 15 gün kullanım süresi olan 15. günden sonra çalışmaz
bir de yarğıladığım ya da eleştirdiğimden değil de bunu bir tavsiye veya düzeltme plarak alabilirsin. gözünü seveyim, çevremde, şu oyuna ısrarla "santraç" diyen o kadar adam var ki; lütfen, oyunun adı "satranç".
bilgileriniz için teşekürle arkadaşlar
ChessMaster serisi de güzel bir alternatif. Fakat o oyunun Türkiye'de resmi bir dağıtımcısı olmadığı için bulman zor olabilir. Yurt dışından getirtmek de bir alternatif tabii.
PS: Başlık, 'Satranç' olarak değiştirildi.
sourceforge.net te ücretsiz satranç oyunları bulmanız mümkün.ama tabii ki chessmaster ın yerini tutamaz diye düşünüyorum.
verdiğniz bilgiler için çook teşekürler arkadaşlar her şey için
o indir.coma hiç girmedim ama hep virüs varmış orda
Fox Muldero indir.coma hiç girmedim ama hep virüs varmışGirmediysen önyargılı olmamak lazım ama..Ordan burdan duyulanlara da bazen bizzat denemeden inanmamak gerekiyor..
Her download virüs barındırabilir yalnızca o site için söz konusu değil..İndirilen dosyayı açmadan önce anvirüs programından geçirmek,sonra eğer virüslüyse silmek yeterlidir..